Gå til innhold
Fabrikk som renser selolje for miljøgifter

Slik renses selolje for miljøgifter.

Om rensing av selolje og miljøgifter

Det er meget viktig at seloljen raffineres (renses) før den skal brukes til humant konsum. Før seloljen som Olivita bruker i sine kosttilskudd går den gjennom en nøysommelig renseprosess.

For å fremstille omega-3 fra seloljen må oljen først utskilles (ekstraheres) fra spekket.

Tradisjonelt har oppvarming eller vanndamp vært brukt for å frigjøre fettet, men som kjent har selolje i likhet med andre marine oljer et høyt innhold av umettede fettsyrer.

Anvendelse av høy temperatur kan derfor forårsake uønsket harskning, nedbrytning av antioksidanter eller dannelse av molekyler som gir lukt og smak.

Seloljen raffineres for å fjerne uønskede stoffer

Raffineringen av seloljen innebærer at en rekke forbindelser som protein, peptider og aminosyrer, frie fettsyrer, fosfolipider, pigmenter, steroler, metaller og selvsagt miljøgifter fjernes.

Raffineringen av seloljen består av fire hovedtrinn:

 1. Polering
 2. Syrevasking
 3. Bleking
 4. Luktfjerning
Selolje blir renset for miljøgifter
Bilde fra fabrikken som renser seloljen for miljøgifter.

Rensingen av seloljen fjerner viktige antioksidanter

Studier som Olivita er basert på viser at raffineringen dessverre også påvirker mange av de sunne komponentene i seloljen på en negativ måte.

Rensingen fjerner ikke bare miljøgiftene. Rensingen reduserer også innholdet av helsebringende antioksidanter, pigmenter og vitaminer som finnes i oljen fra naturens side.

Studiene viste også at spesielt antioksidantene spiller en meget viktig rolle i seloljen og marine oljer forøvrig.

Dette er en av grunnene til at Olivita består av selolje og kaldpresset olivenolje. Olivenoljen er nemlig rik på antioksidanter og bidrar dermed til å gjenskape den raffinerte seloljens naturlige egenskaper som gjør selolje så sunt i naturlig tilstand.

Les også: Hvilke helseeffekter har olivenolje?

Les også: Hvilke helseeffekter har selolje og olivenolje sammen? Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

“Etter jeg begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder”.

Laila Bjørnæs (74)

Laila Bjørnæs bruker Olivita for kolesterolet sitt

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje,vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norsk patentert produkt og er et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement (3. enheter).
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS