Gå til innhold
Simen Wangberg fra Tromsø IL bruker Olivita

Tromsø IL

Olivita - en viktig del av kostholdet til Tromsø IL.

Tromsø IL er godt fornøyd med Olivita og kaptein Simen Wangberg har brukt Olivita i 3 sesonger nå.

– Jeg har brukt det i om lag tre år og føler at jeg har god effekt av det. Jeg tror det kan hjelpe på leddplager. Dessuten er det viktig å ha det som en god rutine ved siden av et godt kosthold, sier Simen Wangberg.

Les også: Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter

Kosthold er alfa omega

– I Eliteserien kan samtlige spille fotball og alle er godt trent. Derfor handler det om å finne de små detaljene som kan utgjøre det lille ekstra. Kostholdet er alfa omega. Og derfor er Olivita veldig viktig for vår del, sier trener Simo Valakari.

Mindre smerter i leddene

– Jeg har spilt fotball profesjonelt i 20 år, og det er mange tøffe taklinger og dueller. Etter karrieren kan man føle det i leddene og kroppen generelt. Men jeg insisterer på å ha aktiv livsstil, og jeg trener hver dag. Og jeg må si at smertene i leddene og musklene, har blitt mye mindre etter jeg startet på Olivita.

Valakari har brukt Olivita siden han tok over som trener i 2017.
Valakari har brukt Olivita siden han tok over som trener i 2017.

Inspirerende foredrag fra Østerud

Professor emeritus Bjarne Østerud holdt i januar et foredrag for spillere og trenere. Han er ikke i tvil om dette er et produkt som vil hjelpe toppidrettsutøvere i treningshverdagen.

Professor emeritus Bjarne Østerud holdt foredrag for Tromsø IL

– Det betyr mye fordi det gir mye raskere restitusjon og har stor betydning for leddene. Det er ingen tvil om at det vil ha veldig positiv effekt for alle som driver med fysisk aktivitet, sier Østerud.

– Det er inspirerende å høre på. Jeg har hørt ganske mange og det er viktig for meg, for man får med seg små detaljer, som er avgjørende for å prestere på et høyt nivå og få optimalisert alt som har med kosthold, trening og restitusjon, sier Wangberg.

– Det er veldig hyggelig. Det er også tydelig at guttene setter pris på det. Jeg tror det er viktig for dem å høre hvilke mekanismer som ligger bak produktet, sier Østerud.

 

Olivita er det eneste omega 3-kosttilskuddet som består av både sel- og olivenolje. Utviklingen av produktet er basert på kunnskapen fra mer enn 20 års forskning og ni kliniske studier med til sammen 1.200 deltakere, utført av professorene Bjarne Østerud og Edel O. Elvevoll ved UiT Norges arktiske universitet.

Les: Fakta og forskning

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd