Tromsø IL er godt fornøyd med Olivita og kaptein Simen Wangberg har brukt Olivita i 3 sesonger nå.
– Jeg har brukt det i om lag tre år og føler at jeg har god effekt av det. Jeg tror det kan hjelpe på leddplager. Dessuten er det viktig å ha det som en god rutine ved siden av et godt kosthold, sier Simen Wangberg.
Les også: Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter
Kosthold er alfa omega
– I Eliteserien kan samtlige spille fotball og alle er godt trent. Derfor handler det om å finne de små detaljene som kan utgjøre det lille ekstra. Kostholdet er alfa omega. Og derfor er Olivita veldig viktig for vår del, sier trener Simo Valakari.
Mindre smerter i leddene
– Jeg har spilt fotball profesjonelt i 20 år, og det er mange tøffe taklinger og dueller. Etter karrieren kan man føle det i leddene og kroppen generelt. Men jeg insisterer på å ha aktiv livsstil, og jeg trener hver dag. Og jeg må si at smertene i leddene og musklene, har blitt mye mindre etter jeg startet på Olivita.

Inspirerende foredrag fra Østerud
Professor emeritus Bjarne Østerud holdt i januar et foredrag for spillere og trenere. Han er ikke i tvil om dette er et produkt som vil hjelpe toppidrettsutøvere i treningshverdagen.
– Det betyr mye fordi det gir mye raskere restitusjon og har stor betydning for leddene. Det er ingen tvil om at det vil ha veldig positiv effekt for alle som driver med fysisk aktivitet, sier Østerud.
– Det er inspirerende å høre på. Jeg har hørt ganske mange og det er viktig for meg, for man får med seg små detaljer, som er avgjørende for å prestere på et høyt nivå og få optimalisert alt som har med kosthold, trening og restitusjon, sier Wangberg.
– Det er veldig hyggelig. Det er også tydelig at guttene setter pris på det. Jeg tror det er viktig for dem å høre hvilke mekanismer som ligger bak produktet, sier Østerud.
Olivita er det eneste omega 3-kosttilskuddet som består av både sel- og olivenolje. Utviklingen av produktet er basert på kunnskapen fra mer enn 20 års forskning og ni kliniske studier med til sammen 1.200 deltakere, utført av professorene Bjarne Østerud og Edel O. Elvevoll ved UiT Norges arktiske universitet.
Les: Fakta og forskning