Gå til innhold
Torunn Andersen

Torunn Andersen (78)

Har vært plaget med smerter i leddene i over 20 år.

Mellom Norges eldste by, Tønsberg og ferieparadiset Tjøme ligger Nøtterøy. En halvøy med hvite trehus og sjøen som nærmeste nabo. Torunn konstaterer at det ikke er like idyll her nå på vinteren. Til tross for det bobler hun over av energi. Det takker hun Olivita for.

Har vært plaget av leddsmerter

I over tjue år har Torunn Andersen vært plaget med smerter i leddene.

– Jeg kan ikke få understreket det nok, jeg er kjempefornøyd med Olivita, slår Andersen bestemt fast, før hun fortsetter:

– Hele kroppen kjentes tung tidligere, vond og lite smidig.

Påvist artrose

Hun nærmet seg 60 år da artrosen meldte sin ankomst. Artrose er en ubeleilig sykdom som angriper brusk, muskler og leddbånd som omgir leddene. Det fører til stivhet og smerter og leddene oppleves ofte noe ustabile. Lite heldige symptomer for en aktiv dame som helst nyter fritiden på tur i marka.

Operasjon utsatt på grunn av Olivita

Tidligere var smertene helt forferdelige. Hendene var hovne og stive, knærne likeså. Legen mente det så ille ut. Det fikk Torunn inn på operasjonsbordet. Slik ble et nytt kne til. Det andre kneet skulle i utgangspunktet også opereres.

Men foreløpig er operasjonen til Torunn utsatt på grunn av lite smerter.

–Det tror jeg har sammenheng med Olivita.

Olivita gjorde at smertene i leddene ble betydelig mindre

Artrose kan være arvelig. For å unngå de samme plagene som sin mor, begynte datteren, Kristine, med Olivita. Det var helsepersonell som først anbefalte henne det, for å forebygge.

– Jeg har Kristine å takke, hun introduserte meg jo for denne oljen.

Torunn gjorde som datteren sa og i september 2019 ble tran erstattet med Olivita som er en blanding av selolje, kaldpresset olivenolje og vitamin D. Det skulle ikke ta lang tid før Torunn merket forskjell. Hevelsen i hendene dempet seg betraktelig, og det på så kort tid. Smerter i ryggraden, knærne og leddene har blitt betydelig mindre.

-Ting går mer smidig nå enn før, selv om jeg fortsatt kjenner lavtrykkene i perioder. Jeg kan ikke skjønne at det kan være noe annet enn Olivita, sier hun.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Anbefaler andre Olivita

Nå får kroppen daglig påfyll av Olivita.

– Jeg er vokst opp med tran og er vant med å ta det vet du, sier den energiske 78-åringen.

– Jeg liker den derfor best naturell, sier hun.

Hver morgen med frokosten inntar Torunn to rause spiseskjeer med Olivita. Etter det følger to glass med iskald melk.

– Alle som vil, burde prøve det, det er virkelig pleiende – og helt ufarlig. Jeg har bestilt opp leveringer til to venninner allerede, smiler Torunn.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Les også:
Fakta og forskning
Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter
Andres erfaringer med å bruke Olivita.

Lyst til å forstå mer om Olivita? Delta på nettforedrag med en av forskerne, Bjarne Østerud, hver torsdag kl. 2000. Trykk her for mer informasjon og påmelding.

*Vitamin D bidrar til opprettholdelse av normale knokler

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd