Gå til innhold
Tromsø ILs finske trener Simo Valakari kjører trening på Alfheim stadion

Simo Valakari

Ble mye bedre i de gamle fotballeddene

Simo Valakari fant dråpene som løste hans langvarige leddproblemer.

Høsten 2017 tryllet han med nedrykkstruede TIL og berget plassen til «Gutan» på mesterlig vis.

Mens Simo Valakari fikk fart på «Gutan» – sparket Olivita i gang Valakaris rustne kropp, som slet med leddene etter mange år som utenlandsproff – blant annet i Premier League.

– Det handler om hvordan jeg føler meg nå. Jeg har spilt fotball profesjonelt i 20 år, og det er mange tøffe taklinger og dueller. Etter karrieren kan man føle det i leddene og kroppen generelt. Men jeg insistererer på å ha aktiv livsstil, og jeg trener hver dag. Og jeg må si at smertene i leddene og musklene, har blitt mye mindre etter jeg startet på Olivita for seks måneder siden.


20 år som profesjonell fotballspiller slet på knærne til Valakari – i videoen forteller han selv hvilken effekt han mener Olivita har hatt.

Les også: Derfor får du leddsmerter

Simo Valakari ble tidlig introdusert for Olivita

Etter Simo Valakari kom til Tromsø i høst ble han tidlig introdusert for Olivita – det eneste omega 3-kosttilskuddet som består av både sel – og olivenolje.

– Når jeg kom hit, ble jeg introdusert for Olivita allerede på min andre dag her. Det er seks måneder siden, og jeg har tatt Olivita. Det hjelper meg. Jeg kan ikke si noe konkret om fordelene for hjerte og hjernen min, men jeg føler tankene mine er skarpere. Jeg kan løpe raskere og hardere, forteller den karismatiske finnen

– Kosthold er alfa omega

I verdens største lagidrett er marginene små. Derfor fokuserer Simo Valakari mye på «24-timers-utøveren», og har profesjonalisert Tromsø IL fra dag én.

Tromsø ILs finske trener Simo Valakari på treningsfeltet med assistent trener Lars Petter Andressen
Tromsø ILs finske trener Simo Valakari på treningsfeltet med assistent trener Lars Petter Andressen.

– Jeg er i en veldig priveligert posisjon som er hovedtrener for Tromsø IL. Nå som trener bruker jeg mye tid på hvordan vi skal trene, hva vi skal spise og hvordan vi skal leve livene våre. Rett og slett hvordan man behandler kroppen sin, sier Simo Valakari, og lover et heltrent TIL-lag før seriestarten.

– I Eliteserien kan samtlige spille fotball, og alle er godt trent. Derfor handler det om å finne de små detaljene som kan utgjøre det lille ekstra. Kostholdet er alfa omega. Og derfor er Olivita veldig viktig for vår del.

Les: Dette bør du gjøre for å lindre leddsmertene

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd