Gå til innhold
Randi Bushmann

Randi Bushmann

Randi slet med stive knær. Ble anbefalt selolje

-Olivita betyr mye for meg. Både fysisk og mentalt. Jeg har en så aktiv livsstil som jeg evner i henhold til forutsetningene, sier Randi Buschmann.

Olivita smører leddene mine

Olivita er med på å «smøre» leddene mine, sier Randi Buschmann.

Etter at kneet gikk ut av ledd for mange år siden begynte Randi å slite med smerter ved belastning. En kombinasjon av Olivita og fysisk aktivitet har gjort underverker for læreren med den aktive livsstilen*.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Kjenner at Olivita hjelper

-Jeg mangler litt brusk etter at kneet gikk ut av ledd for mange år siden.

-Jeg kjenner at oljen hjelper. Jeg holder kneet vedlike.

-Jeg merker at dersom jeg ikke bruker Olivita får jeg smerter, og må være forsiktig.

-Uten Olivita tror jeg ikke at jeg kunne ha gått på fjellet og gjort det jeg gjør, forteller hun.

Ble anbefalt selolje

Randi forteller at hun ble anbefalt selolje på sykehuset etter at hun var inne til røntgen.

Valget falt på det eneste omega 3-kosttilskuddet som består av både sel – og olivenolje. Over 20 års studier på marine oljer, av professorene Bjarne Østerud og Edel O. Elvevoll, har vist at synergien mellom de oljene kan være meget positiv for folks helse.

-Det har fungert perfekt for meg. Jeg har alltid Olivita med meg i bagasjen når jeg reiser.

-Hvorfor ble det Olivita?

-Det at produktet er produsert i Tromsø av folk herfra betyr noe for meg. Jeg føler at jeg kan være trygg på produktet, og det er viktig når man tar produkter som olje, svarer hun.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Frykten for å bli sittende

For en dame som gjennom hele livet har satt pris på en aktiv livsstil, er stillesitting hennes verste mareritt.

-Det er ikke alle skader som kan repareres, og da er det viktig at man kan gjøre noe som gjør at det blir bedre, så man ikke bare blir sittende.

-Å være aktiv for meg betyr alt. Både fysisk og mentalt. Det er kjempeviktig.

-Hva gjør du når du er aktiv?

-Jeg går i fjellet, padler, sykler turer. Spesielt det å gå i fjellet er viktig for meg, sier Randi Buschmann.

Les også: Derfor får du leddsmerter
Les også: Dette bør du gjøre for å lindre leddsmertene
Les også: Hva er artrose og hvordan lindre artrosesmerter
Les også: Slik virker Olivita mot leddsmerter

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler
 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd