Gå til innhold
Ole Lindbæk bruker omega-3 kosttilskuddet Olivita og er meget fornøyd.

Ole Lindbæk

Ole (71) fikk beskjed om at han aldri kunne løpe igjen. Olivita endret alt.

Hardhausen Ole ga aldri opp. Slik gjorde han legens spådom til skamme.

Noen ord treffer hardere enn andre. Vi må 15 år tilbake i tid. Den rutinerte politimannen Ole Lindbæk har vært plaga med smerter i knærne over tid. Nå har han endelig kommet seg til en spesialist.

Tung beskjed å få

Han undersøkes. Så får han beskjeden:
- Du kan aldri mer løpe. Du har herja så mye med knærne dine.

Du kan si mye om Finnmark på 50-tallet, men spesielt godt egnet for klassiske idretter som friidrett og fotball var det ikke. Å kalle det anlegg var å ta hardt i. Det som var av fotballbaner og løpebaner var harde, ujevne og steinete. Og fottøyet. Tynne, tynne turnsko.

Elsket å løpe

Ole og kameratene visste ikke om annet. Han spilte fotball. Og løp. Talentet var uomstridt. Idrettsgleden likeså.
– Hva tenkte du da legen sa at du ikke kunne løpe mer?

– Jeg var jo bare 55, men prøvde å se det positive i det. Jeg hadde nå løpt så  mye gjennom livet, det var vel på tide å trappe ned.

Legen anbefalte omega 3-tilskudd

Ut døra hos legen, fikk Ole med seg et par anbefalinger.
– Han sa at jeg kunne sykle og gå på ski. Også anbefalte han meg å ta tran eller annet kosttilskudd med omega-3.

Lindbæk begynte da å ta Olivita som er en blanding av selolje og olivenolje. Årsaken var at han kjente til produktet fordi han og kollegene i politiet hadde vært med i et forsøk i regi av professorene Bjarne Østerud og Edel Elvevoll hvis forskning har ført fram til Olivita.

Olivita hver dag

Ole forsøkte sykling, han gikk på ski og han tok Olivita hver dag. Sykkelen måtte han gi opp, han fikk vann i knærne. Å sette seg i ro på sofaen var ikke noe alternativ for den aktive politimannen.
– Jeg vet ikke hva det var, men etter en stund begynte jeg å føle meg bedre. Etter to måneder bestemte jeg meg for å prøve en liten løpetur, forteller Ole.

2 kilometer. Det gikk fint. Knærne holdt.

Olivita ble en fast følgesvenn

Han trappet gradvis opp, men passet på å løpe på mykt underlag som terreng eller på kunstgress. Og Olivita ble en fast følgesvenn*. En solid klunk av flaska fra kjøleskapet om morgenen. På reiser pakker han med seg kapsler.
– Bortsett fra det har jeg levd helt normalt.

Vant gull i NM

Sommeren 2015 løp Ole inn til gullmedalje under Veteran NM på 400 meter. Det hadde han aldri trodd den dagen hos legen for 16 år siden.
– Hadde noen fortalt meg da at jeg 15 år senere skulle bli norgesmester i friidrett, hadde jeg aldri trodd det. Da tenkte jeg mest på hvordan jeg skulle fungere i hverdagen.

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

“Etter jeg begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder”.

Laila Bjørnæs (74)

Laila Bjørnæs bruker Olivita for kolesterolet sitt

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje,vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norsk patentert produkt og er et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement (3. enheter).
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

Andre som også bruker Olivita

Kari Durbeck bruker Olivita mot artrose

Kari Dürbeck

Kari slet med artrose
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Tidligere plaget både med stive ledd og psoriasis, nå er Anna (85) sprekere og friskere enn på mange år.
Randi Bushmann

Randi Bushmann

Randi slet med stive knær. Ble anbefalt selolje
Valakari har brukt Olivita siden han tok over som trener i 2017.

Simo Valakari

Ble mye bedre i de gamle fotballeddene