Gå til innhold
Oddbjørg Kraknes reduserte leddsmertene og senket kolesterolet etter at hun startet med Olivita

Oddbjørg Kraknes (70)

Oddbjørg reduserte leddsmertene og senket kolesterolet

Oddbjørg Kraknes (70) er opprinnelig fra Kjøllefjord i Finnmark, men har tilbrakt sine 18 siste år i Kongsberg.

70-åringen har gått av med pensjon, men tar fortsatt vakter i helse og omsorgssektoren, i tillegg til at hun lever et aktivt liv sammen med mannen Bjørnar Kraknes.

Det takker hun Olivita for i dag.

-Vi var på besøk hos noen venner i Tromsø, som introduserte oss for Olivita. De fortalte at de hadde fått et mye bedre liv etter at de begynte på det. Vi kjøpte med oss Olivita fra Mathallen, og det har vi aldri angret på, forteller Oddbjørg Kraknes.

Leddsmertene opphørte med Olivita

Det har gått to år siden ekteparet Kraknes startet med Olivita – omega 3-kosttilskuddet som består av både sel – og olivenolje.

I dag merker hun stor forskjell.

-Jeg føler det hjelper oss i hverdagen, og jeg har endelig fått tilbake nattesøvnen. Tidligere hadde jeg knapt ei natts søvn uten at jeg måtte opp og gå. Nå sover jeg gjennom hele natten. Jeg har vært forferdelig plaget med smerter i bein og knær. Etter at jeg begynte med Olivita har disse smertene gradvis forsvunnet, forteller 70-åringen*.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Les også: Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter

Senket kolesterolet

For to år siden hadde hun kolesterolverdier på mellom 7 og 8. I dag er de helt nede på 4**.

-På slutten av dette året så har det dårlige kolesterolet mitt gått litt opp igjen – til 4 – men det er ingen krise. Jeg sluttet med statiner for ett år siden, og faset den gradvis ut. Nå er jeg er bra i føttene, knærne og i humøret generelt.

Hun innleder dagene med 2 spiseskjeer med flytende Olivita.

-Det fungerer veldig bra. Jeg har artrose i knærne, og det blir jo aldri helt borte, men det har blitt mye, mye bedre. Tidligere var smertene helt forferdelige, og spesielt trapper var tøft. Jeg måtte gå med én fot i gangen nedover trappa, erindrer Kraknes.

Nyter aktiv pensjonisttilværelse

Nå smiler imidlertid livet til både Oddbjørg og mannen. Ekteparet bruker tilværelsen som pensjonist godt – og sørger for å få tid til både familie, turer, jobb og Spania-reiser.

-Heldigvis er vi frisk både jeg og mannen min. Vi bruker å fleipe med det; vi har egentlig ikke tid til å være pensjonister, ler 70-åringen.

Begge er aktive medlemmer i seniorgruppen i turistforeningen, og går regelmessige turer med dem. Oddbjørg tar nattevakter i psykatrien, mens Bjørnar jobber i et firma som heter «Bruk en senior».

Med flere barn og barnebarn er de ofte på reisefot i bobilen, da den ene datteren bor på Sortland.

På vinteren går imidertid turen til Spania.

-I begynnelsen av januar reiser vi tre måneder til Torrevieja. Det blir utrolig deilig. Vi går turer hver dag, spiller bowling, er på dans og i det hele tatt. Det hadde jeg ikke klart dersom smertene hadde gått bort, så det er storveis, smiler Oddbjørg Kraknes.

* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler
** Det å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten har vist seg å senke/redusere kolesterolkonsentrasjonen i blodet. En høy kolesterolkonsentrasjon er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom.

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd