Gå til innhold
Morten Sæther ble kvitt leddsmertene etter han startet med Olivita.

Morten Sæther (40)

Da leddsmertene opphørte fikk Morten et nytt liv

Håndballdommer Morten Sæther sier leddsmertene er nesten helt borte etter han begynte å drikke Olivita for snart tre år siden.

Sæther dømmer flere håndballkamper enn noen gang, han har begynt å sykle og føler seg mye lettere i kroppen.

– Før jeg startet med Olivita kjente jeg at jeg hadde vondt leddene, i ryggen og i knærne. Jeg sleit med å komme meg ut av sengen og bestemte meg for å prøve noe nytt. Jeg fikk flere tips fra bekjente som sa at omega-3 olje er bra for leddene og en god venn av meg foreslo Olivita.

Olivita består av selolje og kaldpresset olivenolje og hver av disse har i seg selv anti-inflammatoriske effekter og sammen har de synergistiske effekter som gjør oljeblandingen meget unik for stive og smertefulle ledd.

Les også: Fakta og forskning

Leddene mine ble smurt med Olivita

– Etter røflig tre måneder kjente jeg at det var akkurat som om leddene mine var smurt. Det var lettere å komme seg ut av senga om morgenen. Jeg har hatt størst effekt på fingre, skuldre, ankler og knær.

– Tidligere når jeg dømte håndball hadde jeg ofte smerter i leddene, nå føler jeg en markant bedring. Jeg klarer å dømme flere håndballkamper og føler at jeg har kortere restitusjonstid. Olivita har virkelig hjulpet meg i hverdagen.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Overgangen mellom årstider har vært utfordrende for Sæther.

– Temperatursvingninger har alltid vært problematisk for meg. Når det gikk fra sommer til vinter stivnet jeg til i leddene. I kuldeperiodene var leddsmertene på det verste. Nå er vinterhalvåret blitt lettere. Jeg kjenner mindre til stive og smertefulle ledd.

Ny giv uten leddsmerter

Tidligere var håndballdømmingen gjennom vinterhalvåret mer enn nok for Sæther, men nå forteller han at han har fått ny giv og har begynt med landeveissykling om sommeren.

– Jeg er ingen lettvekter, og fjellturer har tidligere vært helt pyton. Nå er det lettere å bevege seg, sier Sæther.

– Det er vanskelig å sette ord på hva som egentlig har skjedd, annet enn at alt føles mye lettere. Det føles som om leddene mine er smurt sier han med et smil.

– Nå drikker jeg Olivita daglig og det har jeg gjort i snart 3 år. Jeg merker fort når jeg er på og av Olivita.  Olivita har virkelig hjulpet meg, og jeg vil med god samvittighet anbefaler det til andre som sliter med stive og smertefulle ledd, sier Sæther som er klar for å sykle seg inn gjennom sommerhalvåret!

Les: Derfor får du leddsmerter
Les også: Dette bør du gjøre for å lindre leddsmertene
Les også: Slik lindrer du artrosesmerter
Les også: Slik virker Olivita mot leddsmerter

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler
 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd