Gå til innhold
Lise L. Lockhart slet med betennelse og leddsmerter. Hun ble mye bedre etter at hun startet med Olivita.

Lise L. Lockhart

Slet med betennelse og leddsmerter

Lise slet med smerter som forplantet seg – nå lever hun et aktivt liv igjen

Da Lise L. Lockhart fikk smerter som forplantet seg opp gjennom nakkevirvlene på grunn av forkalkning i skjelettet, fikk hun nedslående nyheter fra sykehuset.

-Jeg fikk beskjed om at de ikke kunne gjøre noe med det. Det forplantet seg slik at jeg mistet følelser i fingrene etter hvert. I tillegg fikk jeg betennelse i skuldrene, sier Lise L. Lockhart.

Lise bor i Nordkjosbotn i Troms, og har tidligere jobbet som servitør, men jobber nå i helsevesenet og utdanner seg til å bli helsefagarbeider.

-Det var mye tunge dager. Jeg har alltid vært avhengig av å kunne bruke kroppen i jobben, forklarer hun.

Ble frisk av Olivita

For to år siden ble et foredrag med professor Bjarne Østerud starten på livsstilsendringen for Lise.

Sammen med Edel O. Elvevoll har Østerud forsket fram Olivita , omega 3-produktet, som er basert på kunnskap fra mer enn 20 års forskning og 9 kliniske studier med tilsammen 1200 deltakere.

Det var på vinteren for tre år siden, og jeg ble nysgjerrig på produktet. Deretter kjøpte jeg det noen dager senere. Gradvis forsvant smertene*. Det er helt utrolig, sier Lockhart.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

-Les også : Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter

Comeback i skiløypa

20 år etter sist hun benyttet seg av langrennskiene er hun klar for skitur igjen.

-Det har jeg ikke gjort på 20 år ettersom jeg har hatt smerter i nakken og skuldrene.

-Jeg hadde aldri trodd noensinne at jeg skulle finne på å gå på ski igjen. Jeg gleder meg til å komme i gang nå – løypene er perfekt preparert, stråler hun.

Smertene borte – holder seg i form

Til høsten venter en fysisk påkjenning da hun skal til Skottland for å gå i høylandet.

-Det tror jeg at jeg kommer til å klare fordi jeg bruker Olivita. Jeg har lyst til å holde meg i bedre form, og det at smertene er borte gjør det endelig mulig, forklarer hun.

Tipset moren om Olivita

Lockhart forteller videre at hun bruker Olivita både på katten sin som også har fått forkalkning, i tillegg til at hun har rådet sin mor, som har psoriasisartritt, til å bruke produktet.

Lise L. Lockhart ble kvitt leddsmertene sine etter at hun begynte å brukte omega 3 kosttilskuddet Olivita

-Hun tar den i flytende form og har gjort det siden oktober. Det blir spennende å se når det har gått ett års tid, men hun sier allerede at hun har mindre smerter i fingrene enn hun har vært vant til å ha, forteller Lockhart.

Selv er hun overbevist om at Olivita gir positiv effekt.

-At den har god effekt er jeg ikke i tvil om. Det er et veldig rent og bra produkt, sier Lise L. Lockhart.

Les også: Fakta og forskning

Lyst til å forstå mer om Olivita? Delta på nettforedrag med Bjarne Østerud hver torsdag kl. 2000. Trykk her for mer informasjon og påmelding.

* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd