Gå til innhold

Linda Gjendem Rønning

Olivita er hudpleie innenfra ifølge Linda (43) ved Klinikk Hud og Spa i Molde.

Hudpleie innenfra

– Olivita er hudpleie innenfra, ler Linda Gjendem Rønning, travel med å legge ansiktsmaske for å bremse hudens aldringsprosess på en kunde.

Sammen med ni medarbeidere driver 43-åringen Klinikk Hud og Spa i Molde. Tvers over Scandic Seilet, tre etasjer over byens badeland pleier Linda hud og masserer sjelefred og velvære inn i kropp og sinn hos møringer fra by og land. Hotellets gjester er også flittige brukere av klinikken.

– En dag uten jobb, er en dag uten mening, sier den godt gifte firebarnsmora fra Gjendem i Fræna.  Med en mann på sjøen seks uker i slengen, fire barn og to hunder som skal ut på tur, i tillegg til full jobb på klinikken i rosenes by krever masse overskudd.

I 2016 falt Linda stygt og fikk revet av en muskel i foten. Hun ble liggende og måtte gå med skinne og krykker et par måneder etter operasjonen.

Det lille ekstra

– Da falt hele kroppen sammen. Jeg fikk høre om Olivita fra en venninne, leste om dette kosttilskuddet som skulle være så bra og ble anbefalt å begynne å ta «livets olje». Etter noen uker merket jeg rent kroppslig bedring av hud, ledd og hår samtidig som jeg fikk mer overskudd. Du klarte det lille ekstra som kreves i hverdagen, spesielt da jeg var på opptrening. Dette skyldes blant annet Olivita som er blitt en naturlig del av kostholdet mitt.

– Jeg var ei uke i Syden, og lot flasken med Olivita stå hjemme. Da følte jeg at kropp og sinn ble satt tilbake. Du blir litt sånn avhengig, litt syken kanskje. Men du tror på det da du føler at Olivitaen har hjulpet deg, bedyrer klinikkeieren.

 

 

 

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd

Andre som også bruker Olivita

Torunn Andersen

Torunn Andersen (78)

Har vært plaget med smerter i leddene i over 20 år.
Terje Tønnesen bruker Olivita omega-3 kosttilskudd

Terje Tønnesen

Pensjonisten Terje (68) fikk lavere kolesterol.
Lise L. Lockhart ble kvitt leddsmertene sine etter athun begynte å brukte omega 3 kosttilskuddet Olivita

Lise L. Lockhart

Slet med betennelse og leddsmerter
Ivar Wartdal fra Ålesund drikker Olivita hver dag.

Ivar Wartdal

Sunt kosthold og en aktiv livsstil har gitt Ivar (62) bedre helse.