Gå til innhold

Linda Gjendem Rønning

Olivita er hudpleie innenfra ifølge Linda (43) ved Klinikk Hud og Spa i Molde.

Hudpleie innenfra

– Olivita er hudpleie innenfra, ler Linda Gjendem Rønning, travel med å legge ansiktsmaske for å bremse hudens aldringsprosess på en kunde.

Sammen med ni medarbeidere driver 43-åringen Klinikk Hud og Spa i Molde. Tvers over Scandic Seilet, tre etasjer over byens badeland pleier Linda hud og masserer sjelefred og velvære inn i kropp og sinn hos møringer fra by og land. Hotellets gjester er også flittige brukere av klinikken.

– En dag uten jobb, er en dag uten mening, sier den godt gifte firebarnsmora fra Gjendem i Fræna.  Med en mann på sjøen seks uker i slengen, fire barn og to hunder som skal ut på tur, i tillegg til full jobb på klinikken i rosenes by krever masse overskudd.

I 2016 falt Linda stygt og fikk revet av en muskel i foten. Hun ble liggende og måtte gå med skinne og krykker et par måneder etter operasjonen.

Det lille ekstra

– Da falt hele kroppen sammen. Jeg fikk høre om Olivita fra en venninne, leste om dette kosttilskuddet som skulle være så bra og ble anbefalt å begynne å ta «livets olje». Etter noen uker merket jeg rent kroppslig bedring av hud, ledd og hår samtidig som jeg fikk mer overskudd. Du klarte det lille ekstra som kreves i hverdagen, spesielt da jeg var på opptrening. Dette skyldes blant annet Olivita som er blitt en naturlig del av kostholdet mitt.

– Jeg var ei uke i Syden, og lot flasken med Olivita stå hjemme. Da følte jeg at kropp og sinn ble satt tilbake. Du blir litt sånn avhengig, litt syken kanskje. Men du tror på det da du føler at Olivitaen har hjulpet deg, bedyrer klinikkeieren.

 

 

 

 Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

“Etter jeg begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder”.

Laila Bjørnæs (74)

Laila Bjørnæs bruker Olivita for kolesterolet sitt

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje,vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norsk patentert produkt og er et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement (3. enheter).
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

Andre som også bruker Olivita

Olivita omega-3 kosttilskudd

Morten Gamst Pedersen

Riktig kosthold gjør at Gamsten henter viktige marginer som idrettsutøver
Randi Bushmann

Randi Bushmann

Randi struggled with pain in her knees.
Åshild Paulsdatter bruker Olivita omega-3 kosttilskudd

Åshild Paulsdatter Larsen

Åshild (57) fryktet det verste da leddene stivnet til.