Gå til innhold
Kneproblemene til Leif L. Hansen forsvant etter at han startet å bruke Olivita

Leif L. Hansen

Kneproblemene forsvant

Både Leif L. Hansen (67) og hans mor (87) har blitt kvitt sine slitasjeplager på kroppen ved hjelp av Olivita.

Leif L. Hansen er opprinnelig fra Kroken i Tromsø. Han har lenge kjent til Olivita gjennom artikler og omtaler, men tok ikke grep før han fikk tips av sin svoger fra Danmark.

– For å være helt ærlig, var det faktisk min svoger som er bosatt i Danmark som var innom på sommerbesøk her i Tromsø og kjøpte med seg en pakke med Olivita.

– Svogeren tipset meg at han selv skulle bruke det mot plager i knær og ledd.

– Dermed kjøpte jeg min første pakke med Olivita bare noen dager etter, sier Leif L. Hansen.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Fått tilbake styrke i knær og ledd

Leif L. Hansen har fått styrken tilbake i knær og ledd. Etter en rekke besøk hos fysioterapeut og røntgen, ble Olivita redningen.

– Jeg starter dagen med å ta et par spiseskjeer med Olivita ved siden av min daglige frokost.

– Jeg synes faktisk at jeg etter bare et par måneder merket at knærne ble bedre i løpet av sensommeren og utover høsten, sier Hansen.

Ingen kneproblemer lengre

Problemene med knærne er blitt helt borte. Skiene er børstet støv av igjen og er klar for nye turer.

– Jeg har ingen problemer med knærne lengre.

– Ikke gjør det vondt å gå lengre turer og jeg merker ikke noe til plagene i knærne ved å springe opp trappene her på jobb.

– Jeg har til og med startet å gå på langrennsski igjen, sier Hansen.

Tipset sin mor om Olivita

Leif L. Hansen forklarer også at han har gitt Olivita i gaver til familien sin.

– Jeg kjøpte julegaver med noen flasker Olivita til både min mor og min kone.

-Var de fornøyd?

– Min kjære mor som fylte 87 år har slitt med å ha vondt litt over alt på kroppen.

– Hun har skrytt veldig av at hun er blitt mye bedre og de revmatiske lidelsene i kroppen hennes er blitt borte, forteller sønnen Hansen.

Dermed har flere i familien ved hjelp av Olivita funnet tilbake til gleden av å bevege seg gjennom at smertene i kroppen er blitt borte.

– Jeg har også prøvd ulike andre naturprodukter, men har aldri følt den merkbare effekten som jeg fikk ved bruken av Olivita, sier Leif L. Hansen.

Les også: Derfor reduserer Olivita artrose og leddsmerter

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd