Gå til innhold

Sissel Falbach

Merket effekt på leddsmertene etter 4-5 måneder

– Jeg er så fornøyd, det har virkelig hjulpet meg, sier den blide tromsøværingen, Sissel Falbach.

– Leddsmertene er markant mindre og i tillegg gikk kolesterolet mitt ned fra 7,3 til 6.

Plaget med leddsmerter

I flere år var Sissel plaget av smerter som følge av slitasje i ledd og knær. I tillegg slet hun med en senestrekk i leggen.

Våknet om natten av smerter

En aktiv jobbhverdag på hardt underlag har satt sitt preg på kroppen.

– Jeg våknet om natten av smerte, forteller hun.

– Veldig ubehagelig, konstaterer Sissel.

Venninne anbefalte Olivita

Det begynner å bli en stund siden Sissel først hørte om Olivita.

– Det var en god venninne som snakket varmt om effekten av seloljen.

– Hun hadde benyttet seg av det i lang tid, var svært godt fornøyd og anbefalte det videre.

Sporadisk bruk av produktet preget årene som gikk. En dag var det nok. Ved juletider i desember 2018, sa kroppen litt stopp.

To spiseskjeer Olivita

Da begynte Sissel å innta to strøkne spiseskjeer med Olivita, hver morgen, sammen med morgenkaffen.

– Jeg har ikke sett meg en dag tilbake!

Effekt på leddsmertene etter 4-5 måneder

Snaue fire, fem måneder etter at den faste rutinen var innført merket Sissel betraktelig forskjell.

Leddene opplevdes mykere, smertene i knærne ble borte og attpåtil sover nå Sissel uavbrutt hele natten gjennom, uten en pinefull senestrekk.

– Viker jeg fra vanene mine nå kommer plagene raskt tilbake. Da er det sikkert at jeg har glemt å ta spiseskjeene med Olivita.

Prøv Olivita til 1/2 pris

Klarer seg ikke uten

Sissel priser seloljen for sin smertefrie hverdag. Olivita har gjort ting enklere for henne, og bedringen er så vesentlig at å ikke benytte seg av det er ikke engang et alternativ.

– Nå er jeg bare nødt om å ta det, understreker hun.

Kolesterolet gikk ned

– Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7.3 til 6 da jeg begynte med Olivita. Jeg har ikke tatt ny prøve det siste året, men når jeg ikke tok Olivita gikk kolestrolet opp til 6.8.

– Nå som jeg har brukt det jevnlig i ett år så skal jeg snart ta nye prøver, sier en spent Sissel.

Trygt å anbefale videre

Sissel føyer seg gledelig med i rekken av fornøyde Olivita-brukere. Hun gjentar sin venninne som sa at dette virkelig er et fantastisk produkt.

– Alle som kan, må prøve det, mener Sissel. Selv har hun sendt med et par flasker olje sørover i kofferten til sin mor.

– Hun bor riktignok i Puerto Rico, men leddene er ikke smertefrie i varmen heller.

Prøv Olivita til 1/2 pris

Les også:

Fakta og forskning
Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter
Andres erfaringer med å bruke Olivita.

Lyst til å forstå mer om Olivita? Delta på nettforedrag med en av forskerne, Bjarne Østerud, hver torsdag kl. 2000. Trykk her for mer informasjon og påmelding.

*Vitamin D bidrar til opprettholdelse av normale knokler
**Det å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten har vist seg å senke/redusere kolesterolkonsentrasjonen i blodet. En høy kolesterolkonsentrasjon er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom.

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd