Gå til innhold
Laila Bjørnæs bruker Olivita som har vært bra for kolesterolverdiene og leddene hennes

Laila Bjørnæs (74)

Etter noen måneder på Olivita senket kolesterolet til Laila seg fra 7,8 til 5,7.

– Før jeg startet på Olivita fikk jeg beskjed av legen min at jeg hadde for høyt kolesterol. Kolesterolverdiene mine var på 7,8. Legene ga meg kolesterolsenkende medisiner, men etter å ha spist medisinene en stund fikk jeg kraftige bivirkninger. På grunn av bivirkningene sluttet jeg på medisinene.

Kolesterolverdiene gikk ned

Etter at Laila ble tipset av sin fetter og begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder*.

– Jeg er sikker på at det er Olivita som har hjulpet meg. Kroppen kjennes mye lettere.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Drev skobutikk i 40 år, men måtte førtidspensjonere seg på grunn av leddplager.

– Jeg har også slitt med leddsmerter i rygg, hofter og knær i mange år. Nå er smertene helt borte**. Jeg har fått livet mitt tilbake.

Hvor lang tid gikk det før du begynte å kjenne forbedringer?

– Jeg har drukket en god slurk Olivita i vel et år. Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er smertene helt borte.

Tidligere klarte ikke Laila å mosjonere på grunn av smertene, men nå har hun tatt tilbake den aktive livsstilen sin og går turer på 5 km hver eneste dag.

Merket også stor forskjell på hud, hår og negler.

– Frisøren min som tidligere hadde kommentert at jeg måtte gjøre noe med dette tørre og sprøe håret mitt, merket stor forskjell på håret etter at jeg hadde brukt Olivita i et halvt års tid. Nå er håret mitt lett å stelle og neglene har sluttet å sprekke.

– Olivita har hjulpet meg enormt mye og nå anbefaler jeg Olivita på det varmeste til andre som sliter med de samme problemene som jeg gjorde.

* Det å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten har vist seg å senke/redusere kolesterolkonsentrasjonen i blodet. En høy kolesterolkonsentrasjon er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom.
** Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd