Gå til innhold
Kristian Ulriksen er Nord-Norges beste maraton løper

Kristian Ulriksen

Olivita gir meg energi

Tromsømannen Kristian Ulriksen sin forvandling har vært formidabel. Fra å være en halvkorpulent pokerspiller til å bli Norges 4. raskeste maratonløper – og Nord-Norges beste –  i 2019 – med tiden 2.21.31.

Faren var en viktig brikke for å sparke «Ulle» i gang – da han inngikk et veddemål om sønnen i løpet av seks måneder kunne klare å løpe under tre timer på maraton sommeren 2011.

Kristian Ulriksen jakter nye høyder

I dag trener Ulriksen steinhardt for å nå drømmen under 2.20 på maratondistansen.

-For å gå gjennom den endringen jeg har gjort må man ha motivasjon til å legge ned den jobben som kreves. Jeg har vært sta og samtidig flink til å komme i kontakt med kompetansepersoner som kan utvikle meg videre. I tillegg har jeg vært heldig som har talent for å tåle trening – det vil si at jeg har unngått store belastningsskader, forteller Kristian Ulriksen.

Anbefaler langrenn

På reisen har han vært innom flere idretter for å hente inspirasjon og kunnskap.

Kristian Ulriksen bruker omega-3 kosttilskuddet Olivita

– Hvilke råd har du til de ønsker å komme i god løpeform fram mot sommeren?

-Fra nyttår til Midnight Sun Maraton er det rett i overkant av seks måneder, noe som gir mange muligheter. I første omgang ville jeg satt opp et realistisk treningsprogram med stor variasjon. Gjennom vinteren ville jeg prioritert langrenn med innslag av én til to løpeturer i uka. Når vi kommer ut i mars ville jeg trappet opp med en ekstra løpetur i uka.

– Mindre skaderisiko

Ulriksen deler villig sine råd.

-For å komme komme i god løpeform kreves det en god generell form, kontinuitet i treningsarbeidet og lange perioder uten skader.

Stor treningsvariasjon gir mindre skaderisiko, bedre motivasjon og mer «gjennomtrent» kropp, forklarer han.

Kosthold og søvn

Ulriksens nøkkel har vært beinhard mentalitet kombinert med bevisst forhold til hvile og kosthold.

-Det ironisk med restitusjon og kosthold er at det betyr egentlig mer enn selve trening.

-Trening handler om å bryte ned og deretter bygge opp. Mange er god å bryte ned, men mange glemmer at viktigheten av å gi kroppen tid til å bygge seg opp igjen, innleder Ulriksen engasjert.

Balansert kost

I en hektisk hverdag arbeidsdag kan ofte kabalen bli utfordrende.

-De fleste av oss idrettsutøvere vet om betydning av balansert kost, men utfordringen ligger ofte i å få seg regelmessig og riktig kost i en hektisk hverdag fylt med fristelser.

-Dersom satsing skal kombineres med full jobb og familieliv kreves det god planlegging. Treningslivet må tilpasses hverdagslivet – ikke motsatt, fastslår maratonløperen.

Kosthold og søvn

-Restitusjon handler om to ting: Kosthold og søvn.

Dette er de områdene jeg har størst forbedringspotensiale og dersom jeg skal oppnå de målene jeg har satt meg for året må restitusjon prioriteres.

Kristian Ulriksen startet med omega-3 kosttilskuddet Olivita

Én av grepene Ulriksen gjorde foran 2018-sesongen var å begynne med Olivita. (Dette er Olivita)

-Hva fikk deg til å prøve Olivita?

-Mine foreldre anbefalte meg å prøve Olivita. Erfaringen har vært utelukkende positiv*.

Kristian Ulriksens fem råd for effektiv løpetrening

1.       Løp avslappet

2.       Lave skuldre

3.       Varierende terreng

4.       Tredmølle på «hardøkter»

5.       Sterk i mage og rygg

*EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

 • Kun kr. 329,- Motta deretter 3 enheter annenhver måned til kr. 198,- per enhet. Ingen bindingstid.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekonsum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Om Olivita

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd
Godkjente helsepåstander
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.