Gå til innhold
Kari Durbeck bruker Olivita mot artrose

Kari Dürbeck

Kari slet med artrose

Kari Dürbeck har akkurat blitt pensjonist, men har en svært aktiv livsstil. Hun har hele livet drevet med sport, blant annet med hundekjøring, og i seinere tid drevet med ettersøk og trening av hunder.

-Alt fra konkurranser til redningshunder de siste årene. Jeg har tilbrakt mye tid i skogen, og gjennom årenes løp pådratt meg mange skader etter fall og sånt i skogen. Jeg har hatt bekkenbrudd for noen år siden, og det sliter jeg fortsatt med per dags dato ettersom jeg fikk blodpropp da jeg lå på sykehuset, forteller Kari Dürbeck åpenhjertig.

Problemer med artrose og stive knær

I sum førte alle skadene til at Kari fikk problemer med artrose – stive knær og leddsmerter.

-Alle skadene bidro til det. Både i knær, overkropp, fingre og noen gang har jeg blitt bitt i hendene også. Det setter seg artrose i alle sånne skader, forklarer hundeføreren.

-Hvordan oppleves det?

-Det oppleves slik at man har det vondt, og man blir veldig stiv. Det verker i kroppen. Jeg har også hatt to brudd i ryggen. Derfor fikk jeg problemer dersom jeg satt eller lå stille en stund. Kroppen har vært stiv og vond, utdyper Dürbeck.

Inspirert av hunden Tessa

Etter et langt liv med aktive hunder, har Dürbeck erfart at selolje har fungert godt på menneskets beste venn, dersom de har opplevd artrose-problemer.

Det var også tilfellet i det seneste tilfellet – Tessa – en ni år gamle Staffordshire bull terrier – som fikk forkalkning i skjelettet.

-Tessa begynte å halte og hadde det vondt. Da kjørte jeg på med selolje (Dognikita, for hunder) og glokusamin. Etter en kort stund ble hun bare bedre og bedre. I dag er hun frisk, forteller Dürbeck.

-Da jeg opplevde de samme leddproblemene som hundene mine har fått – kom jeg til å tenke på: Hvorfor skal ikke jeg forsøke selolje?

Kari Durbeck og hunden Tessa

Olivita gjorde at leddsmertene opphørte

Dürbeck gjorde research og kom over Olivita på nettet.

Olivita består av selolje og kaldpresset olivenolje og sammen har de synergistiske effekter som gjør oljeblandingen meget god for stive og smertefulle ledd*.

-Jeg likte at det var forsket på denne seloljen i Nord-Norge, og at den i tillegg inneholdt olivenolje. Jeg har lest at olivenolje og selolje også er bra for hjertet og kolesterolet. Derfor fikk jeg tro på denne kombinasjonen, forklarer Dürbeck*.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Leddsmertene nesten borte etter tre måneder

Allerede etter tre måneder med bruk av Olivita, kan Dürbeck slå fast at produktet har gitt ønsket effekt.

-Jeg er ikke så stiv lengre, og merker på kroppen min at den er friskere. Jeg er mye bedre. Utenom glukosamin er det ingenting annet enn Olivita jeg har brukt. Jeg tenkte at dersom jeg skulle teste dette ut, må man sløyfe alt annet.

Hun har forsøkt flere helsekost-produkter tidligere.

-Det er ingenting av de andre produktene har jeg forsøkt, som har hjulpet, men nå merker jeg forskjell på kroppen min, sier hun.

Derfor anbefaler hun Olivita til andre med artrose

-Hva betyr det for deg at kroppen fungerer bra igjen?

-Jeg er vel ganske sprek i forhold til mange andre. Det å kjenne at du klarer mer, og ikke blir så stiv, er bare helt nydelig. Jeg trener også styrke to ganger i uken for å holde kroppen mobil. Jeg føler at denne seloljen hjelper meg. En hund kan ikke lyve. Når jeg ser hvor fin hunden har blitt, forstår man at det ligger noe i det, påpeker hun.

-Hva er planen framover?

-Nå blir hverdagen gå lange turer i skogen hver eneste dag, som jeg har gjort hele tiden. Forskjellen nå er at jeg klarer å gå mye lengre, sier hun.

-Hvorfor ønsker du å dele din historie?

-Fordi det er så vondt med sånne smerter. Dersom dette kan hjelpe andre med å få økt livskvalitet, vil jeg gjerne bidra til det, sier Kari Dürbeck.

Hundeføreren som fikk råd hos sin firbeinte venn da artrose-problemene meldte seg.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Les også: Derfor hjelper Olivita mot leddsmerter og artrose

*Vitamin D bidrar til normale knokler

*Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd