Gå til innhold
John Ackerman (62) reduserte kolesterolverdiene med 20 % etter 6 måneder etter han startet med Olivita.

John Ackerman

John (62) reduserte kolesterolet med 20 %

John Ackerman slet med høyt kolesterol. Olivita som betyr «Livets Olje» ble løsningen for den spreke 62-åringen.

John Ackerman er fra Big Bear City i California, USA.

Den spreke mannen går i dag nærmest daglig turer i skog og mark med sin hund.

Det har imidlertid ikke alltid vært like enkelt.

Reduserte kolesterolet

Ackerman slet over en lengre periode med høye kolesterolverdier, men ved hjelp av produktene til Olivita gikk kolesterolverdiene ned for den spreke 62-åringen*.

Produktene fra Olivita fikk jeg anbefalt av en meget god venn som sa det var et norskutviklet naturlig omega-3 kosttilskudd, for å redusere kolesterolnivået og den totale helsen til hjertet, forteller John Ackerman*.

Kolesterolverdiene ble redusert med 20 %

– Kolesterolverdiene mine ble redusert med 20 % etter ca.  seks måneder. Jeg kjenner også at kroppen fungerer vesentlig bedre, sier John Ackerman.

Olivita er det eneste omega 3-kosttilskuddet som består av både sel – og kaldpresset olivenolje. Over 20 års studier på marine oljer, av professorene Bjarne Østerud og Edel O. Elvevoll, har vist at synergien mellom de oljene kan være meget positiv for folks helse.

Les også: Fakta og forskning

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Anbefaler Olivita til familiemedlemmer

John Ackerman uttrykker stor positivitet rundt Olivita.

Reduksjonen av kolesterolverdiene er beviset han bruker som et eksempel for en tillitserklæring ovenfor Olivita sine produkter.

– Jeg har allerede anbefalt Olivita til en rekke familiemedlemmer og flere av mine venner har også blitt informert og tatt i bruk Olivita-produktene, forteller en fornøyd John Ackerman.

* Det å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten har vist seg å senke/redusere kolesterolkonsentrasjonen i blodet. En høy kolesterolkonsentrasjon er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom.

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd