Gå til innhold
John Ackerman (62) reduserte kolesterolverdiene med 20 % etter 6 måneder etter han startet med Olivita.

John Ackerman

John (62) reduserte kolesterolet med 20 %

John Ackerman slet med høyt kolesterol. Olivita som betyr «Livets Olje» ble løsningen for den spreke 62-åringen.

John Ackerman er fra Big Bear City i California, USA.

Den spreke mannen går i dag nærmest daglig turer i skog og mark med sin hund.

Det har imidlertid ikke alltid vært like enkelt.

Reduserte kolesterolet

Ackerman slet over en lengre periode med høye kolesterolverdier, men ved hjelp av produktene til Olivita gikk kolesterolverdiene ned for den spreke 62-åringen*.

Produktene fra Olivita fikk jeg anbefalt av en meget god venn som sa det var et norskutviklet naturlig omega-3 kosttilskudd, for å redusere kolesterolnivået og den totale helsen til hjertet, forteller John Ackerman*.

Kolesterolverdiene ble redusert med 20 %

– Kolesterolverdiene mine ble redusert med 20 % etter ca.  seks måneder. Jeg kjenner også at kroppen fungerer vesentlig bedre, sier John Ackerman.

Olivita er det eneste omega 3-kosttilskuddet som består av både sel – og kaldpresset olivenolje. Over 20 års studier på marine oljer, av professorene Bjarne Østerud og Edel O. Elvevoll, har vist at synergien mellom de oljene kan være meget positiv for folks helse.

Les også: Fakta og forskning

Anbefaler Olivita til familiemedlemmer

John Ackerman uttrykker stor positivitet rundt Olivita.

Reduksjonen av kolesterolverdiene er beviset han bruker som et eksempel for en tillitserklæring ovenfor Olivita sine produkter.

– Jeg har allerede anbefalt Olivita til en rekke familiemedlemmer og flere av mine venner har også blitt informert og tatt i bruk Olivita-produktene, forteller en fornøyd John Ackerman.

* Det å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten har vist seg å senke/redusere kolesterolkonsentrasjonen i blodet. En høy kolesterolkonsentrasjon er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom.

 Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

“Etter jeg begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder”.

Laila Bjørnæs (74)

Laila Bjørnæs bruker Olivita for kolesterolet sitt

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje,vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norsk patentert produkt og er et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement (3. enheter).
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS