Gå til innhold

Janne R. Karlsen

Janne (54) ble kvitt slitasjeplagene

Janne Karlsen ble kvitt slitasjeplagene i knær, fingre og nakke etter hjelp av Olivita.

Janne R. Karlsen ble kvitt slitasjeplagene i knær, fingre og nakke etter at hun startet med Olivita som er en blanding av omega-3 fra selolje og kaldpresset olivenolje.
Janne R. Karlsen

Janne Karlsen er fra Tromsø og arbeider i barnehage. Hun har over en lengre periode kjent til Olivita gjennom å ha lest artikler og omtaler om produktet.

– Jeg hadde lest litt om Olivita og bestemte meg for å teste det ut.

– Etter relativt kort tid, ca. 3 mnd, merket jeg at leddsmertene forsvant.

– Jeg mener selv at seloljen har hjulpet leddene mine, sier Karlsen

Olivita ble redningen

Janne Karlsen har den revmatiske sykdommen artrose, og har slitt med sykdommen både på jobb og fritiden.

Artrose skyldes aldersforandringer eller slitasjeforandringer i leddet og kan forekomme i flere ledd

– Jeg har prøvd det meste som er for å bli kvitt leddsmertene uten hell og jeg tenkte også på bivirkningene det kunne gi.

– Da kom jeg på tanken om at seloljen fra Olivita kunne være nyttig å prøve ut, siden det skulle være et velværende produkt for leddsmertene mine, sier Janne.

Merket bedring etter 3 måneder

Det tok ca. 3 måneder fra jeg startet med Olivita til jeg merket at leddsmertene gradvis forsvant.

– Også etter de 3 månedene var gått merket jeg stor effekt av oljen.

– Jeg kjente det ble lettere å bevege seg på jobben og i fritiden, uten å ha leddsmerter, forteller Janne ivrig.

Les også: Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter.

Vil spre ordet om seloljens positive effekt til familie og venner.

– Jeg har tipset flere om Olivita og at det er verdt å prøve det.

– Mine venninner og søstre har begynt med produktet etter tips fra meg, sier Janne Karlsen.

Vet du om produktene har hjulpet dem?

– Søstrene mine har brukt Olivita lengre enn mine venninner, og har fortalt meg at de har hatt positiv effekt av oljen, forteller Janne.

Les andre kunders erfaringer med Olivita

Lyst til å forstå mer om Olivita? Delta på nettforedrag med Bjarne Østerud hver torsdag kl. 2000. Trykk her for mer informasjon og påmelding.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Merknad fra Olivita AS:
– Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd