Gå til innhold
Ivar Wartdal fra Ålesund drikker Olivita hver dag.

Ivar Wartdal

Sunt kosthold og en aktiv livsstil har gitt Ivar (62) bedre helse.

Grovt brød, røykelaks og en slurk Olivita – og dagen er berget for Ivar Wartdal (62), som er en rimelig travel kar.

Selv om han har overlatt den daglige ledelsen av Ålesundfisk til yngre krefter, har sunnmøringen fortsatt ei hand på roret i eksportbedriften i Kjøpmannsgata i Ålesund.

– Som dattera mi sier; jeg styrer fra tidlig morgen til seine kvelden likevel, ler en aktiv far og bestefar som har mange jern i ilden.

Aktiv fritid

Når han ikke er travel med gjøremål i Ålesundfisk, jakter han på fjellet eller står i elva og fisker laks. Han får også tid til å drive et lite gårdsbruk etter endt arbeidsdag. I tillegg holder han seg i form med styrketrening et par ganger i uka og en fjelltur nesten hver kveld før han legger hodet på puta.

– En halv times tøff gange i hard motbakke med maks puls til toppen, for så rusle litt roligere ned igjen. I tillegg til å få bedre kondis, klarer jeg hodet og rydder tankene i løpet av denne timen dette tar. Det er helt avgjørende for meg å komme meg ut.  Frisk luft og fysisk aktivitet er veldig bra for både psykisk og fysisk helse, forsikrer en kar som til daglig har en krevende og stressende hverdag på jobb.

Grovt brød, røykelaks og Olivita

Et sunt kosthold er drivstoffet til fiskeeksportøren som la om livsstil og kostvaner for ti år siden, blant annet etter et møte med professor Bjarne Østerud; mannen bak Olivita.

– Han fortalte at årsaken til at han fortsatt var så sprek var at han spiste grovt rugbrød med røykelaks både til frokost og lunsj og drakk Olivita. Det beit jeg meg merke i, så hjemme hos oss baker vi grovt brød med mange forskjellige kornsorter i hver uke.  Jeg kaller det bare for Bjarne-brød, ler ålesunderen.

– Du tar Olivita hver dag?

– Ja, jeg har gjort det i flere år.  Jeg drikker av flaska. En god slurk. Sikkert en overdose. Jeg har alltid vært i god form, og tror at Olivita bidrar i så måte. Dette er et viktig kosttilskudd som forebygger hjerte- og karsykdommer. Bank i bordet; men jeg har aldri vært syk og jeg er i bedre form nå enn da jeg var femti, bedyrer fiskeeksportøren med en hvilepuls på under femti og som på grunn av omlegging av kostholdet har fått bedre kolesterol og blodtrykk.

– Alt er blitt bedre. Dette har Olivita vært en viktig del av, legger han til.

 • Gjelder ett valgfritt 2 måneders abonnement (3 enheter). Ordinært 498,- + frakt. Nå 249,- + frakt. Ingen bindingstid. For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder.
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. abonnement", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd