Gå til innhold

Gunn Opdal Sætran

Før kunne jeg nesten ikke bevege meg

Nå  har Gunn fått tilbake livskvaliteten.

Gunn Opdal Sætran (55) fra Namsskogan i Trøndelag har lenge vært plaget med leddsmerter. Med hobbyer som håndarbeid og strikking ble leddplagene etter hvert svært problematiske.

På grunn av at smertene var så omfattende er Gunn ufør.

–  Jeg har gått med smerter hele døgnet, og brukte veldig mye smertestillende, forteller Gunn Opdal Sætran.

Ble anbefalt Olivita mot leddplager

Hun forteller videre at hun ble tipset om Olivita av en venninne som i utgangspunktet var litt skeptisk. Gunn valgte også å prøve det, og etter at hun begynte med produktet har hun også blitt bedre i leddene.

De revmatiske smertene ble mildere

–  Jeg har hatt veldig god effekt av Olivita. Jeg er veldig revmatisk, og sliter mye med leddsmerter, vond rygg og stivhet. Disse smertene ble mye mildere.

Allerede etter 14 dager merket hun forskjell

–  Jeg hadde mindre leddsmerter og var også blitt mykere i leddene. Jeg klarte å gå ut på turer. Før kunne jeg nesten ikke bevege meg, forteller Inger.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Fysioterapeuten merket endring

Fysioterapeuten til Gunn merker også at hun er blitt bedre etter Olivita.

– Han sverger at det er rikt på D-vitamin. Personer med revmatisme har ofte lite D-vitamin i kroppen, forklarer hun.

Opplever økt livskvalitet

Selv om hun fortsatt er ufør og utenfor jobb på grunn av smertene, opplever hun nå økt livskvalitet etter at hun begynte på Olivita.

– Jeg har fått en hverdag som ikke er preget av smerter. Egentlig har jeg på mange måter fått en ny kropp, sier hun.

Olivita er det eneste som har virket på meg

–  Det er mange som ikke tror på slike ting, og jeg har prøvd det meste. Olivita er faktisk det eneste som har hjulpet meg, forteller Sætran.

Anbefaler til andre revmatikere

Derfor anbefaler nå Gunn Olivita til andre som sliter med lignende smerter.Nå tar hun selv to spiseskjeer hver morgen.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

–  Jeg anbefaler det virkelig til alle som har revmatisme og ulike leddsmerter. Det er et kjempeprodukt, og jeg anbefaler det virkelig. Ser jeg at jeg for lite igjen får jeg litt panikk og håper det rekker til før den nye forsendelsen, sier hun og ler.

Les også:

Derfor hjelper Olivita mot leddsmerter

Dette er Olivita – Fakta og forskning.

*Vitamin D bidrar til normale knokler

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd