Gå til innhold

Gunn Opdal Sætran

Merket forskjell allerede etter to uker

Slet med stive og ømme ledd

Gunn Opdal Sætran (55) fra Namsskogan i Trøndelag har lenge vært plaget med stive og ømme ledd. Med hobbyer som håndarbeid og strikking ble leddplagene etterhvert en utfordring.

– Jeg har gått å vært stiv og øm i leddene hele døgnet, forteller Gunn Opdal Sætran.

Hun forteller videre at hun ble tipset om Olivita av en venninne som i utgangspunktet var litt skeptisk. Gunn valgte også å prøve det, og etter at hun begynte med produktet har hun også blitt bedre i leddene*.

– Jeg har hatt veldig god effekt av det. Jeg sliter mye med svake leddplager og stive og ømme ledd. Dette har blitt mye mildere.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Allerede etter 14 dager merket hun forskjell

– Jeg hadde mindre leddplager og var også blitt mykere i leddene. Jeg klarte å gå ut på turer. Før kunne jeg nesten ikke bevege meg, forteller Gunn.

Økt livskvalitet med Olivita

Selv om hun fortsatt er ufør og ute av stand til å jobbe, opplever Gunn nå økt livskvalitet etter at hun begynte på Olivita.

–  Jeg har fått en hverdag som ikke er preget av stive og ømme ledd. Egentlig har jeg på mange måter fått en ny kropp, sier hun.

–  Det er mange som ikke tror på slike ting, og jeg har prøvd det meste. Olivita er faktisk det eneste som har hjulpet meg, forteller Sætran.

Anbefaler Olivita til andre med svake leddplager

Derfor anbefaler nå Gunn Olivita til andre som er i lignende situasjon som henne.

– Jeg anbefaler det virkelig til alle som har stive og ømme ledd og svake leddplager. Olivita er et kjempeprodukt, og jeg anbefaler det virkelig. Ser jeg at jeg for lite igjen får jeg litt panikk og håper det rekker til før den nye forsendelsen, sier hun og ler.

* Vitamin D bidrar til normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

 • Kun kr. 329,- Motta deretter 3 enheter annenhver måned til kr. 198,- per enhet. Ingen bindingstid.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekonsum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Om Olivita

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd
Godkjente helsepåstander
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.