Ellinor og Ingvar Johnsen

Ellinor og Ingvar Johnsen

​​​​​​​Oljen endret livet for Ingvar (71) og MS-syke Ellinor (66).

Tekst og foto: Ole Åsheim

Levde med verk i kroppen

Ellinor Johnsen (66) har levd med verk i kroppen siden 30-årsalderen, mens ektemannen, Ingvar (71), begynte å plages med helsa da ting buttet imot på jobben. Her er historien om hvordan ekteparet snur motgang, blir smidigere i kroppen og får energien tilbake.

Lenge før Ingvar møtte kona, innledet han et kjærlighetsforhold til sjøen. Som seksåring leste han om eventyrere på havet, siden gikk han i lære og ble båtbygger, og etter arbeidstid suste han rundt i racerbåt.

–Det var maritim porno i årevis, ler Ingvar og gløtter lunt over på Ellinor, som har fått holde ut med guttetingene hans i alle år.

Vinden rusket i håret og livet var lett den gang de fant tonen i en åpen sportsbil på vei til Drammen. Den munnrappe regnskapsføreren fra Helgeland, skulle siden få dyrke sin interesse for vin på Vinmonopolet, mens villbassen fra Sagene hoppet av håndverksfaget og ble journalist.

-Det var et lykketreff, forteller han, og snakker om tiden da han etablerte Båtmagasinet. Det ble Norges største båtblad.

Oppturen fortsatte. Han klatret enda et steg på karrierestigen. Men så skjedde noe uventet.

-Jeg var kommunikasjonssjef under Redningsselskapets største omdømmefall. En bitter konflikt som fikk nasjonal omtale, gjorde det vanskelig å jobbe i Redningsselskapet.

Motgangstid

–Det var en tung tid for mange. Jeg sov dårlig og ble fysisk og psykisk uvel, forteller Ingvar. Han spiste og drakk usunt. Vekta økte. Kroppen ble salderingsposten. Da Ingvar var nærmere seksti begynte han å plages med smerter i beina.

–Jeg var gjennomstøl og det var vanskelig å komme i gang om morgenen.

På Vinmonopolet slet Ellinor med sine kroniske betennelser.

–Det var tungt å gå på fliser hele dagen, og jeg fikk mer og mer smerter i leddene.

Redningen kom fra uventet hold

Via jobben fikk Ingvar kjennskap til Olivita, som lager et omega-3 kosttilskudd basert på sel- og olivenolje. Han bestilte abonnement og fikk dermed jevnlige forsendelser med olje i posten.

–Leddene ble smidigere og kroppen føltes bedre, forteller Ellinor, som også ble bedre av allergien sin*.

–Virkningen kommer først etter en tids bruk, forklarer hun og understreker at Olivita er ikke en erstatning for tradisjonell medisin, men et supplement.

–Med smøring til slitte lagre går motoren bedre, smiler Ingvar lunt. Jeg går og løper fem kilometer annenhver morgen. Det hadde jeg aldri klart før.

Et nytt og bedre liv

–Da vi merket at dette hjalp, ble vi inspirert til å endre livsførsel og kosthold. Så vi har ikke smakt alkohol på to år og spiser ikke poteter, men heller mer grønnsaker og havre til frokost.

MS-sykdommen gjør Ellinor avhengig av staver for å holde balansen, så vanlig sykkel er utelukket. Men målsettingen er å sykle fem kilometer om dagen på trimsykkelen.

–Vi har lært at nesten alt nytter. Kommer du deg opp av sofaen, kan du nå langt.

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

«Etter jeg begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder».

Laila Bjørnæs (74)

Laila Bjørnæs bruker Olivita for kolesterolet sitt

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje,vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norsk patentert produkt og er et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement (3. enheter).
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 45,- i frakt. Totalt kr. 294,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 45,- i frakt. Totalt kr. 543,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 271,5,- per måned (totalt kr. 543,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

Andre som også bruker Olivita

Simen Wangberg fra Tromsø IL bruker Olivita

Tromsø IL

Olivita - en viktig del av kostholdet til Tromsø IL.
Dino Okanovic

Dino Okanovic

En viktig del av kostholdet til fotballtalentet
Ingerlise Oudenstad

Ingerlise Oudenstad

Ingerlise slet med fibromyalgi.