Gå til innhold
Eirin Berg Andreassen har fått renere blodårer etter at hun startet med Olivita.

Eirin Berg Andreassen

Eirins blodårer var 90 prosent tett: Slik ble hun frisk igjen

Eirin Berg Andreassen er opprinnelig fra Narvik, men bor i Larvik. For sju år siden slet hun med svært trange blodårer. På det meste målte ultralyden hele 90 prosent i tetthet i hovedpulsåren i halsen.

Allmennhelsetilstanden i kroppen var betraktelig redusert.

Ble anbefalt Olivita mot tette blodårer

For seks år siden ble Andreassen anbefalt Olivita av svigersønnen sin.

– Han fortalte at det var veldig fint for blodomløpet, og anbefalte det til meg, forteller Andreassen.

Olivita er det omega 3-kosttilskuddet som består av både sel – og olivenolje. Over 20 års studier på marine oljer har vist at synergien mellom de oljene kan være meget positiv for folks helse.

– Siden jeg prøvde det første gang har jeg brukt produktet regelmessig.

Eirin Berg Andreassen gir også Olivita til hunden sin.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Slik ble blodårene bra igjen

Vel seks år seinere er blodårene og helsen for øvrig i det helt annen forfatning.

– Jeg var i november i fjor og tok ultralyd. Da sa legen «herlighet for noen fine årer du har». Tettheten er nå under 20% – og nesten ingenting igjen. Jeg var forrige fredag og tok ny prøve, og legen fortalte at det var ingen forandring. Det gjør meg kjempefornøyd, forteller Andreassen.

-Hvordan føles kroppen?

-Jeg føler meg ganske bra. Jeg går mye turer og kjenner at det er bra for meg. Selvfølgelig, jeg er ikke helt på topp alltid, men generelt føler jeg meg bra. Det er lenge siden jeg har følt meg så bra.

Roser Olivita

Hun roser Olivita for framgangen.

– Det er tydelig at det har gått gradvis tilbake. Jeg kommer nok aldri til å slutte med Olivita, sier Eirin.

– Hva betyr det for deg at kroppen fungerer godt?

– Det betyr veldig mye. Jeg liker å være i aktivitet. Jeg liker ikke å trene på helsestudio, men trives ute og gå lange turer. Det makter jeg nå, stråler hun.

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd