Gå til innhold
Dino Okanovic

Dino Okanovic

En viktig del av kostholdet til fotballtalentet

I familien Okanovic i Molde er det fotballen som gjelder for 14 år gamle Dino.  Så snart skoledagen er over, trikser og trener Dino ferdigheter med lærkula. Fotballskoene er alltid med.

MFK er klubben i hans hjerte, og har vært det helt siden han begynte å sparke fotballball som sjuåring.

– Klubben har vært flink til å legge forholdene til rette for meg, både treningsmessig og sosialt, ikke minst gjennom Akerakademiet, forteller Dino som aldri blir leie av å leke med lærkula.

Kostholdet er viktig

Dinos mor passer på at gutten får riktig kosthold og nok næring til utvikle seg som fotballspiller.

– Mamma passer på hva jeg putter i meg av næringsrik kost. I tillegg sørger hun for at jeg får nok søvn. Det er viktig, forteller en fornuftig kar som er i seng et par timer før midnattstimen slår på hverdager, litt senere på helg.

Olivita er blitt en viktig del av kostholdet til Dino.

– Omega-3 kosttilskuddet bedrer konsentrasjonen på skolen og gir meg energi. Jeg har fått mer fart i kroppen og bedre utholdenhet takket være Olivita. Jeg merker stor forskjell om jeg glemmer å ta Olivita én dag. Da mister jeg energi og konsentrasjon. Jeg greier ikke å tenke like kjapt på banen, sier Dino.

– Det koster noen kroner, men det er vel verdt det, legger han til og ler.

Landslagsspiller

Dino har hårete mål som fotballspiller. Å få spille for Manchester United eller Real Madrid er drømmen.

– Dessuten håper jeg å få en plass på det norske landslaget.

Dino er landslagsaktuell i landslagstroppen til Norge G 15. Veien dit har gått via kretssamlinger, fylkes- og landsdelssamlinger og talentleir.  Han har vært på treningsleir hos Ajax i Nederland fire ganger. Den første som 10-åring. I tillegg har han flere samlinger bak seg på fotballskolen til Manchester United på Aker stadion.

Dino trener for å bli best i verden. Hver dag.  Pappa Ziad, som har tatt et friår som trener i MFK for å være tettere på sønnen, er god å ha.

– Pappa har betydd nesten alt. Han har vært med hele veien. Jeg har aldri nådd så langt uten ham. Pappa må også være med meg videre om jeg skal nå de mål jeg har satt meg, sier Dino og nikker fotballen tilbake til opphavet som er veldig stolt over hva gutten har oppnådd så langt i livet.

Tekst og bilde: Roald Sevaldsen
 • Gjelder ett valgfritt 2 måneders abonnement (3 enheter). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. abonnement", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd

Andre som også bruker Olivita

Polfarer Jan Sverre Sivertsen

Etter 66 dager i 40 minusgrader og vind fryktet Sivert det verste.

Bjørnar Endreseth

Fiskeren Bjørnar ble kvitt leddplagene etter han startet med Olivita.
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Tidligere plaget både med stive ledd og psoriasis, nå er Anna (87) sprekere og friskere enn på mange år.
Kristian Ulriksen er Nord-Norges beste maraton løper

Kristian Ulriksen

Olivita gir meg energi