Gå til innhold
KBK stopper Dan Petter Ulvestad bruker Olivita

Dan Petter Ulvestad

Olivita er en viktig del av kostholdet

–  Er kostholdet viktig for en toppfotballspiller?

–  Ja, det må det være. Du er nødt til å spise nok og riktig for å ha energi til å levere på banen. Når det gjelder ekstra kosttilskudd nøyer jeg med Olivita, to skjeer med sitronsmak hver dag. Jeg er overbevist om at omega-3 og Olivita er lurt å ta. Andre mineraler og vitaminer får jeg gjennom kostholdet.

29 år er ingen alder for en midtstopper. Frode Kippe er 40 og spiller i dag for Lillestrøm. Ulvestad håper å kunne fortsette til han er 35 år, kanskje enda lenger om han tar vare på kroppen. Å være fotballspiller på topplan krever mye trening, et riktig og godt kosthold og rikelig med søvn.

–  Livet mitt handler stort sett om å trene, spise og sove. Jeg har heldigvis en samboer som flink til å lage mat, så den biten er godt ivaretatt.

Ålesunderen har vært med på en rivende utvikling i KBK. For seks år siden spilte han sine første kamper i 1. divisjon på Idrettsplassen i Clausengen.

– Skal KBK ta flere steg nå, blir det plutselig å konkurrere med de store klubbene som Molde, Rosenborg og Brann. Foruten kosthold, trening og restitusjon hva skal til for å ta flere steg?

–  Da jeg kom hit for 6 år siden hadde vi ingen garderobekultur, folk kom rett før trening og dro rett etterpå. I dag har vi fått en ny, flott arena hvor vi samles til frokost én time før trening og lunsj etter trening, pluss egentrening. Fotball er blitt heltidsjobb for mange av oss. Over nyttår blir det mer, da blir det i hvert fall to dobbeløkter i uka, så det skal bli nok trening.

Viktig å ha med seg publikum

I likhet med trener Michelsen berømmer Ulvestad «Uglan» og publikum.

–   Du kjenner at det rister når hele stadion roper ut «Det e vi som e fra Kristiansund!». Dette er noe annet enn det du opplever i Ålesund. Åpner du munnen på langsida der blir du kanskje sett litt rart på, mens det motsatte skjer her i Kristiansund om du ikke roper. Det er veldig gøy å se hvor stort engasjementet og lidenskapen er blitt. Rammen rundt hjemmekampene er blitt mer en opplevelse enn en fotballkamp, sier Ulvestad.

Utlandet frister

Det er godt kjent at sunnmøringen står på blokka til klubber både i inn- og utland, men foreløpig trives han godt i Kristiansund.

– Selvsagt frister det å spille utenlands. Alle som spiller fotball drømmer vel om å ha et lite eventyr ute, men det er ikke alle som får oppleve det, så vi får se, sier Ulvestad som trives i KBK.

 • Kun kr. 329,- Motta deretter 3 enheter annenhver måned til kr. 198,- per enhet. Ingen bindingstid.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekonsum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Om Olivita

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd
Godkjente helsepåstander
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.