Gå til innhold

Bjørnar Endreseth

Fiskeren Bjørnar ble kvitt leddplagene etter han startet med Olivita.

Vondt å stå opp om morgenen

For få år siden knirket det smertefullt i ledd og lemmer hos fiskeren. Det var vondt å stå opp om morgenen. Det smalt i en tilårskommen skrott så det kunne høres lang vei. Da kom det en kar og stakk ei flaske Olivita opp i fjeset på ham.

Kvitt plagene

– «Ta en slurk morra og kveld, så skal du se det blir slutt på knirkinga», sa kar’n som mente dette var svære saker.  I dag er jeg kvitt plagene. Det verken knirker eller smerter* lenger, forteller 57 år gamle Bjørnar Endreseth som går og sparker småstein på kaia på Innlandet – ett av fire land i Kristiansund.

Fiskeren venter på at vinden skal spakne slik at han kan komme seg ut og røkte hummerteinene han har satt rundt holmer og skjær på Grip.

– Han e meldt «likar ver i mårrå», sier fiskeren og ser ut over Bremsnesfjorden som skavler og går kvit.

Hardt skadet

Bjørnar har drevet fiske til og fra siden han dro til sjøs i utenriksfart 16 år gammel. Ei ulykke satte en brå stopper for karrieren på de syv hav.

– Vi skulle losse, og jeg skulle kjøre dekks-krana. Jeg klatret opp og i det jeg tok tak i rekkverket rundt kranhuset, løsnet det på grunn av rustskade og jeg falt seks meter ned. Heldigvis landet jeg på beina på dekket, men knuste anklene og fikk flere brudd i ryggen. Det ble et lengre opphold på sykehus både i Afrika og hjemme på berget, forteller Bjørnar som fortsatt har mén etter ulykken.

Smeller ikke i kroppen lengre

Men tilbake til livets olje. Bjørnar er ikke et øyeblikk i tvil om at Olivitaen er årsaken til at hverdagen er blitt bedre.

– Skuldrene er mye bedre. Det er slutt på at det smeller og rister i hofta når jeg reiser meg. Før Olivitaen hørtes det lang lei. Nå er både smell og risting borte. Den har smurt godt.  Holder jeg opp et par uker å ta Olivita, begynner jeg å få vondt i knea.

Dårlig tru, men er nå overbevist

– Hadde det ikke vært for at jeg fikk flaska i handa, hadde jeg nok ikke begynt med kosttilskuddet. Etter et par tre år med en slurk livets olje hver dag er jeg overbevist. Jeg merker stor forskjell på før og etter at jeg begynte å ta Olivita. Kjempegreier, bedyrer fiskeren og ser på nytt over moloen om vinden har spaknet.

Mange kjenninger som bruker Olivita

– Det er mange fiskere som bruker Olivita i dag. Kjenninger og flere smølværinger har begynt å slurpe olje, ler Bjørnar.

I sommer har han som før om åra fisket leppefisk i Kornstadfjorden. Moderskipet, en 29 fot stor Grimsøy-sjark, gjør nytten som losji. Teinene røktes med en 18-fot stor åpen plastbåt.

– Det er tryggest når du driver nært brått og fall, sier Bjørnar som har levert lusespiserne til matfiskanlegg i fjorden. Han er ikke fornøyd med årets sesong, på grunn av dårlig leveranse på den minste leppefisken.

Til vinteren venter Lofotfiske og «Gripar» på Bjørnar og skipper Bjørn Thomassen.  Men nå er det havets kardinal som gjelder…

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

“Etter jeg begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder”.

Laila Bjørnæs (74)

Laila Bjørnæs bruker Olivita for kolesterolet sitt

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje,vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norsk patentert produkt og er et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement (3. enheter).
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

Andre som også bruker Olivita

Terje Tønnesen bruker Olivita omega-3 kosttilskudd

Terje Tønnesen

Terje lowered his cholesterol.
Ellinor og Ingvar Johnsen

Ellinor og Ingvar Johnsen

​​​​​​​Oljen endret livet for Ingvar (71) og MS-syke Ellinor (66).
Berit Jensen ble bra i leddene etter at hun startet med Olivita

Berit Jensen (75)

Olivita har gitt meg en bedre hverdag