Gå til innhold

Bjørnar Endreseth

Dårlig tro, men overbevist

Dårlig tru, men er nå overbevist

– Hadde det ikke vært for at jeg fikk flaska i handa, hadde jeg nok ikke begynt med omega-3 kosttilskuddet. Etter et par tre år med en slurk av omega-3 kosttilskuddet hver dag er jeg overbevist. Jeg merker stor forskjell på før og etter at jeg begynte å ta Olivita. Kjempegreier, bedyrer fiskeren og ser på nytt over moloen om vinden har spaknet.

Mange kjenninger som bruker Olivita

– Det er mange fiskere som bruker Olivita i dag. Kjenninger og flere smølværinger har begynt å slurpe olje, ler Bjørnar.

I sommer har han som før om åra fisket leppefisk i Kornstadfjorden. Moderskipet, en 29 fot stor Grimsøy-sjark, gjør nytten som losji. Teinene røktes med en 18-fot stor åpen plastbåt.

– Det er tryggest når du driver nært brått og fall, sier Bjørnar som har levert lusespiserne til matfiskanlegg i fjorden. Han er ikke fornøyd med årets sesong, på grunn av dårlig leveranse på den minste leppefisken.

Til vinteren venter Lofotfiske og «Gripar» på Bjørnar og skipper Bjørn Thomassen.  Men nå er det havets kardinal som gjelder…

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.
 • Kun kr. 329,- Motta deretter 3 enheter annenhver måned til kr. 198,- per enhet. Ingen bindingstid.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekonsum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Om Olivita

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd
Godkjente helsepåstander
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre som også bruker Olivita

Oddbjørg Kraknes reduserte artrosesmertene og senket kolesterolet etter at hun startet med Olivita

Oddbjørg Kraknes (70)

Brukt Olivita i over 2 år
Ivar Wartdal fra Ålesund drikker Olivita hver dag.

Ivar Wartdal

Trening og Olivita er tingen
Ingerlise Oudenstad

Ingerlise Oudenstad

Anbefaler til alle