Gå til innhold
Berit Jensen ble bra i leddene etter at hun startet med Olivita

Berit Jensen (75)

Olivita har gitt meg en bedre hverdag

Berit Jensen er en sprek dame på 75 år som opprinnelig er fra Tromsø, men bor for tiden i Oslo.

Da 75-åringen mistet mannen sin, mistet hun også livsgnisten.

– Jeg hadde vært enke i noen år og i løpet av tiden fikk jeg et sammenbrudd, som medførte at jeg gikk inn i en tøff periode i livet mitt, forteller Berit Jensen.

Fikk tips om å prøve Olivita

– I løpet av en ferie jeg hadde i solfylte Spania, fikk jeg en telefon fra min eldste datter, som blant annet fortalte om en helt spesiell seloljeblanding kalt Olivita som skulle være bra for kroppen, forteller Jensen.

Eldste datteren gikk til innkjøp av Olivita og plasserte den på kjøkkenbenken til sin mor.

Ble raskt bedre

– Jeg begynte med en gang å bruke seloljen og etter en kort periode fikk jeg styrken tilbake i hverdagen, sier Berit.

Gikk fri for Olivita, fikk tilbakefall

– Jeg opplevde også å gå tom for seloljen nede i Oslo og fikk raskt tilbakefall av problemene.

– Jeg kjente det på hele kroppen ved at leddene mine ble stive og hele kroppen ble tung i perioden uten seloljen. Jeg er ikke noe «bæskråk» eller en som syter til vanlig, understreker hun.

– Energien og styrken i kroppen min kom tilbake med en gang jeg begynte med Olivita igjen, forteller Jensen.

-Har du slitt med leddene før du begynte med seloljen?

– Jeg har hatt stive ledd opp gjennom alle årene, hvor smertene har kommet og gått.

Folk trodde jeg hadde leddgikt

– En periode av livet mitt var jeg så dårlig i leddene mine, at folk trodde jeg hadde fått leddgikt, sier Jensen.

-Frykter du å måtte gå i flere måneder uten Olivita igjen?

– Nei, fordi jeg bruker å kjøpe en stor andel selolje ved besøkene til Tromsø, slik at jeg har nok selolje til flere måneder her nede i Oslo.

– Jeg er blitt helt avhengig av seloljen deres, sier en fornøyd Berit Jensen.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Anbefaler Olivita til alle hun kjenner

Jeg har alltid vært skeptisk til ulike naturmedisiner, men produktene til Olivita har jeg stor tro på og har anbefalt seloljen til alle jeg kjenner fra øst til vest.

– Jeg kan rett og slett ikke leve uten seloljen. Jeg anbefalte også Olivita til min mellomste datter og hun har også fått en bedre hverdag.

-På hvilken måte har din mellomste datter fått en bedre hverdag?

– Min mellomste datter er fysioterapeut og har vært plaget med leddene i hendene sine.

– Hun startet også å bruke Olivita og følte med en gang at hun fikk styrken tilbake i leddene sine.

-Hvordan tar du oljen?

-Jeg starter alltid dagen med å ta et lite glass fylt med blåbær Biola og blander seloljen sammen med Biolaen. Det ser helt forferdelig ut, men når jeg drikker det smaker det bare Biola. Dermed får jeg i meg seloljen og jeg får fylt på med næringsrikt blåbær Biola, forteller Berit Jensen.

 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd