Gå til innhold

Anne Helen Welle (58)

Tilbake i 100% jobb etter to måneder med Olivita

Slet med kroniske muskelsmerter, leddsmerter og psoriasis

Bioingeniøren Anne Helen Welle omtaler den endringen hun nå opplever i kroppen sin som et «mirakel».

Allerede som 31-åring får Anne Helen sin første diagnose – fibromyalgi (kroniske muskelsmerter).

I 2010 fikk hun diagnosen psoriasisartritt – en type gikt med leddsmerter som sees hos 5% til 10% av de som har hudsykdommen psoriasis.

I 2005 var det en tysk spesialist på Universitetssykehuset i Nord-Norge som konstaterte at hun også hadde neglepsoriasis.

– Da skjønte jeg litt mer. Jeg hadde bare blitt mer og mer plaget. I utgangspunktet har jeg nedsatt immunforsvar, og har veldig lett for å bli smittet av det som » kryper og går «, sier Anne Helen Welle.

Fikk påvist Sjøgrens syndrom

Plagene stoppet imidlertid ikke der. Nylig fikk hun også påvist Sjøgrens syndrom, noe hun hadde mistenkt lenge, men følte ikke det ble tatt på alvor.

– Det var ingen som hadde tenkt i de banene.

Sjøgrens syndrom er en betennelse som rammer kroppens kjertler og gir symptomer som tørr munn og tørre øyne. Mange har i tillegg uklare plager som leddsmerter, muskelsmerter og tretthet.

Er nå uten smerter og sluttet med smertestillende

58-åringen som til vanlig jobber på laboratoriet på Lofoten sykehus, forteller at tidvis har kroppen hennes fungert nærmest som et værbarometer.

– Det er kjent at revmatikerne reagerer på lavtrykk, men det har ikke skjedd de siste ukene.

– Tidligere var jeg som et barometer. Et døgn i forveien kunne jeg kjenne væromslag.

– Nå har jeg ikke smerter lengre, og  trenger ikke smertestillende mer , forklarer hun.

Kjenner til forskningen på Olivita

– Jeg begynte med Olivita fordi jeg kjenner til Bjarne Østerud, som har vært med å forske fram produktet. Vi jobbet sammen over en periode, og jeg har fulgt med på forskningen hans.

– Jeg ringte og fortalte om mine plager og ble anbefalt Olivita, og tar det nå i flytende form.

Delta på webinar med Bjarne Østerud

Fra 50 % sykemeldt til 100 % jobb

«Livets olje» har nå snudd livet på hodet for Anne Helen. Endringen startet 16. mai, våren 2019.

– Jeg ble sykemeldt 18. august i 2018 og var inntil 22. juli 2019 50 % sykemeldt. Legen ville egentlig søke om uføretrygd, men når jeg var ferdig med ferien begynte jeg i full jobb igjen.

– At jeg kan utføre jobben min i full stilling, er rett og slett et mirakel, sier Welle.

Merket endring etter 14 dager

Bioingeniøren har nå tatt Olivita i to og en halv måned, men merket endringen allerede etter 14 dager.

– Jeg tenkte at det var verdt å prøve. Det gikk bare 14 dager så opphørte smertene mine om natten. Nå har jeg 8 timers søvn om nettene. Tidligere slet jeg på nettene med søvnbehov på 10 timer og mer.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Leddsmertene er tilnærmet borte

Smertene i leddene, knærne, anklene og hofteleddsbøylene er tilnærmet helt borte.

Hun er opptatt av å påpeke at dette neppe er noen placeboeffekt.

– Dersom man innbiller seg, og tror at man er bedre, går det helt sikkert an. Men at smertene har opphørt på nettene når man sover, viser at det ikke kan være placeboeffekt, fastslår hun.

Sover bedre og mer aktiv

-Hva betyr det for deg at kroppen fungerer?

– Det betyr jo at jeg klarer å gå lengre turer med hunden min, og jeg trener mer enn tidligere. Det er nesten et helt nytt liv. Det aller beste er at jeg var så plaget med smerter om nettene. I hoftene, knærne, anklene. Var våken masse og hadde et stort søvnbehov, som jeg ikke har nå lengre.

– Jeg har ikke hatt smerter på fire uker, enda det har vært masse lavtrykk over Lofoten. Jeg føler meg så myk og huden er blitt mye bedre. Nesten babyhud, smiler Anne Helen Welle.

Lyst til å lære mer om Olivita? Delta på nettforedrag med Bjarne Østerud hver torsdag kl. 2000. Trykk her for mer informasjon og påmelding.

 • Kun kr. 329,- Motta deretter 3 enheter annenhver måned til kr. 198,- per enhet. Ingen bindingstid.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Om Olivita

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd
Godkjente helsepåstander
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.