Gå til innhold
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Tidligere plaget både med stive ledd og psoriasis, nå er Anna (87) sprekere og friskere enn på mange år.

Anna Reiersen er født i 1932 og kommer egentlig fra Skjervøy i Nord Troms. For noen år siden begynte hun å ta daglige doser av Olivita som er en blanding av selolje og olivenolje, og på samme måte som med mange andre i hennes situasjon, har oljesammensetningen som er forsket frem ved Universitetet i Tromsø forandret livssituasjonen for Anna.

Et fysisk krevende arbeid

I sitt voksne liv har Anna Reiersen bodd både i Nord Norge og på Vestlandet.  Hun har vært yrkesaktiv i mange år og hele tiden har hun jobbet i helsesektoren, enten med psykisk utviklingshemmede på institusjon, eller som hjemmehjelp i kommunen.

Var stiv og hadde smerter i hele kroppen

I dag er Anna Reiersen så frisk som en 87-åring kan være, men det har ikke alltid vært sånn.

En periode var hun så stiv i beina at det var vanskelig å sette seg ned på toalettet. Hun fikk fysikalske behandlinger som holdt henne noenlunde frisk en liten stund, men det tok ikke lang tid før smertene og stivheten tiltok igjen.

Påvist slitasje

-I de periodene det sto på som verst våknet jeg ofte om natta med verk i hele kroppen, sier Anna. Hun hadde også vært i røntgen og fått påvist slitasje både i hofter og knær.

Avlyste operasjonen

Anna trodde hun måtte gjennomføre mange store operasjoner, men for noen år siden begynte hun å drikke Olivita som hun hadde hørt skulle fungere bra mot stive ledd*.

Hun visste ikke om det ville hjelpe mot slitasje i hoftene og knærne, men siden kosttilskuddet Olivita inneholder omega 3 fra selolje og ikke gjør skade, så ville hun likevel prøve.

Stivheten er nå ubetydelig

-Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre. Legen min lurte veldig på hva jeg hadde gjort siden jeg var blitt så bra, og når han hørte om Olivita var han ikke i tvil om at mora hans også skulle få det, sier Anna Reiersen.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Olivita som en del av faste rutiner

Anna tror det er veldig viktig å ta Olivita hver dag og selv om en aktiv livsstil også er veldig viktig for å få god helse, så er hun ikke i tvil om at blandingen mellom selolje og olivenolje som er forsket frem ved Universitetet i Tromsø har veldig positiv effekt både på leddene og i tillegg huden.

Psoriasisflekken forsvant

-I tillegg til at jeg hadde problemer med leddene, har jeg også hatt psoriasisflekker, eller små områder med betent hud, men etter jeg begynte med Olivita forsvant flekkene, sier Anna Reiersen

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler
 • Gjelder ett valgfritt 2 måneders abonnement (3 enheter). Ordinært 498,- + frakt. Nå 249,- + frakt. Ingen bindingstid. For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder.
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. abonnement", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd

Andre som også bruker Olivita

Johan Ackerman fra USA reduserte kolesterolet med 20 % etter at han startet med Olivita

John Ackerman

John (62) reduserte kolesterolet med 20 %
Reidun bruker Olivita omega-3 kosttilskudd laget av sel og olivenolje

Reidun (67) forteller sin sterke historie for å hjelpe andre

Jeg var deprimert. Nå er jeg et nytt menneske
Kneproblemene til Leif L. Hansen forsvant etter at han startet å bruke Olivita

Leif L. Hansen

Kneproblemene forsvant
Olivita har redusert kolesterolverdiene tilLaila Bjørnæs

Laila Bjørnæs (74)

Etter noen måneder på Olivita senket kolesterolet til Laila seg fra 7,8 til 5,7.