Gå til innhold
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Tidligere plaget både med stive ledd og psoriasis, nå er Anna (85) sprekere og friskere enn på mange år.

Anna Reiersen er født i 1932 og kommer egentlig fra Skjervøy i Nord Troms. For noen år siden begynte hun å ta daglige doser av Olivita som er en blanding av selolje og olivenolje, og på samme måte som med mange andre i hennes situasjon, har oljesammensetningen som er forsket frem ved Universitetet i Tromsø forandret livssituasjonen for Anna.

Et fysisk krevende arbeid

I sitt voksne liv har Anna Reiersen bodd både i Nord Norge og på Vestlandet.  Hun har vært yrkesaktiv i mange år og hele tiden har hun jobbet i helsesektoren, enten med psykisk utviklingshemmede på institusjon, eller som hjemmehjelp i kommunen.

En aktiv 85-åring

I tillegg til at Anna Reiersen har hatt krevende jobber, har hun også brukt mye av fritiden på fysisk aktivitet. Nå bor hun på toppen av Tromsø-øya og bruker stort sett beina over alt hvor hun ferdes. Til sentrum er det to kilometer og ti lkjøpesenteret på motsatt side av øya er det fire kilometer fra leiligheten til Anna, men hun tar bare bussen når det er helt nødvendig. Dersom det er en dag hun ikke har ærend i sentrum eller på kjøpesenteret går hun et par runder rundt Prestvannet som ligger like bortenfor der hun bor. I det siste har hun også begynt å gå trappene fra kjelleren i blokken og opp i åttende etasje en gang om dagen.

Verket i hele kroppen

I dag er Anna Reiersen så frisk som en 85-åring kan være, men det har ikke alltid vært sånn. En periode var hun så stiv i beina at det var vanskelig å sette seg ned på toalettet. Hun fikk fysikalske behandlinger som holdt henne noenlunde frisk en liten stund, men det tok ikke lang tid før smertene og stivheten tiltok igjen.

-I de periodene det sto på som verst våknet jeg ofte om natta med verk i hele kroppen, sier Anna. Hun hadde også vært i røntgen og fått påvist slitasje både i hofter og knær.

Avlyste operasjonen

Anna trodde hun måtte gjennomføre mange store operasjoner, men for noen år siden begynte hun å drikke Olivita som hun hadde hørt skulle fungere bra mot stive ledd*.  Hun visste ikke om det ville hjelpe mot slitasje i hoftene og knærne, men siden kosttilskuddet Olivita inneholder omega 3 fra selolje og ikke gjør skade, så ville hun likevel prøve.

-Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre. Legen min lurte veldig på hva jeg hadde gjort siden jeg var blitt så bra, og når han hørte om Olivita var han ikke i tvil om at mora hans også skulle få det, sier Anna Reiersen.

Olivita som en del av faste rutiner

Anna tror det er veldig viktig å ta Olivita hver dag og selv om en aktiv livsstil også er veldig viktig for å få god helse, så er hun ikke i tvil om at blandingen mellom selolje og olivenolje som er forsket frem ved Universitetet i Tromsø har veldig positiv effekt både på ledd og hud.

-I tillegg til at jeg hadde problemer med leddene, har jeg også hatt psoriasisflekker, eller små områder med betent hud, men etter jeg begynte med Olivita forsvant flekkene, sier Anna Reiersen

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

“Etter jeg begynte å drikke Olivita hver morgen gikk kolesterolet ned fra 7,8 til 5,7 i løpet av noen måneder”.

Laila Bjørnæs (74)

Laila Bjørnæs bruker Olivita for kolesterolet sitt

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje,vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norsk patentert produkt og er et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement (3. enheter).
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

Andre som også bruker Olivita

Olivita omega-3 kosttilskudd

Morten Gamst Pedersen

Riktig kosthold gjør at Gamsten henter viktige marginer som idrettsutøver
Olivita har redusert kolesterolverdiene tilLaila Bjørnæs

Laila Bjørnæs (74)

Etter noen måneder på Olivita senket kolesterolet til Laila seg fra 7,8 til 5,7.
Oddbjørg Kraknes reduserte leddsmertene og senket kolesterolet etter at hun startet med Olivita

Oddbjørg Kraknes

Oddbjørg reduced her cholesterol and joint pain