Gå til innhold
Kjetil Thorsen og Ole Olsen

KBK – en eventyrlig reise

KBK er stadig på offensiven for å utvikle klubben og Kristiansund stadion. En ny losje, flere seter, undervarme og planer om en mathall under tak er på trappene.

–  KBK er og blir en eventyrlig reise, og den reisen skal vi fortsette. Vi skal jobbe videre med våre verdier, bygge stein på stein med ydmykhet og ikke tro at vi er bedre enn vi er.  Vi skal oppføre oss som folk, være en varm fotballklubb som fortsatt skal være ærgjerrig og bli bedre hver dag, sier daglig leder Kjetil Thorsen.

– Og det er fullt mulig mener du?

–  Ja, det er det som er så artig med KBK. Vi gjør det på vår måte og med våre ressurser, så denne historia skal fortsette i mange, mange år. Vi må aldri bli fornøyd. Da får vi ikke framgang, sier Thorsen.

I likhet med trenerveteranen Ole Olsen (70), som for øvrig ble takket av med å bli hivd i været av spillerne til en massiv hyllest fra et fullsatt stadion da Brann nylig reiste slukøret hjem etter tapet i ballby’n, er Thorsen opptatt av kosthold og ernæring.

Sterk i trua

Det er de små detaljene som lager et bedre lag, mener duoen som unner seg ei skje eller to av Olivita  -Livets olje- hver dag.

–  Kanskje gir Olivita også hårveksten tilbake, sier Ole og latteren bølger under tribunetaket på stadion fra to ildsjeler som har bidratt til fotballeventyret på Nordmøre.

Thorsen innrømmer at han ikke er like flink som Olsen til å ta omega-3 i det han henter fram flasken med Olivita. Han forteller at da klubben for noen år siden startet arbeidet med å innføre en toppfotballkultur, måtte de følge med at spillerne fikk riktig kosthold og nok søvn.

Thorsen og Olsen smaker på Olivita -Livets olje-
Thorsen og Olsen smaker på Olivita -Livets olje-

–  I dag tør jeg påstå at dette går mer eller mindre av seg selv fordi holdningene er skapt og kulturen det samme. Spillerne som har vært med har blitt en del av denne kulturen, og nye som kommer til i stallen er på et slikt nivå at de har det i ryggmargen, sier Thorsen.

Helheten er viktig

Etter hvert som klubben har fått bygd infrastruktur, garderober, kjøkken og en møteplass har KBK lagt til rette for at spillerne skal få et variert og godt kosthold både til frokost og lunsj. Det er en viktig del av helhetsbildet.

–  Det er marginer vi holder på med, legger Thorsen til som håper at klubben får nyte godt av trenerkapasiteten Ole Olsen og at veteranen kan bidra kanskje på et annet nivå i tiden som kommer.

Thorsen fikk æren av å overrekke veteranen blomster på den siste hjemmekampen og var rørt til tårer.

–        Ole har betydd utrolig mye for klubben. Ole har vært en del av fotballen og idretten på Nordmøre i en mannsalder. Sjøl har jeg vært med i 45 år, og da var Ole allerede der, sier Thorsen om et langt liv for fotballens fremme. • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd