Gå til innhold

Sommerkampanje. Prøv Olivita for kun kr. 65,-

Hovedinnhold

 

Sommer kampanje

Prøv Olivita for kun kr. 65,-

Kjenn effekten

Olivita er basert på 9 kliniske studier på 1 200 personer ved Universitetet i Tromsø.

Demper leddsmerter

Selolje og olivenoljen sammen har en betennelsesdempende effekt. Leddsmerter er ofte forbundet med betennelse i og rundt ledd

Bra for kolesterolet

Studiene på Olivita har vist at kombinasjonen av selolje og olivenolje øker det gode HDL kolesterolet

Kundeomtaler

Tilbudet gjelder ett 2 måneders abonnement. Gjelder kun nye kunder og kun en bestilling per person. Første forsendelse koster kr. 0,- + porto kr. 65,- og leveres innen 3-4 dager med 14 dagers angrerett. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem hver 2. måned for kr 563,- (kr. 281,5,-). Frakt er inkludert. Ingen bindingstid, men må sies opp 10 dager før neste forsendelse.

Olivita omega-3 kosttilskudd

Det er allment kjent at både den såkalte eskimodietten med mye sel, og Middelhavsdietten med høyt innhold av olivenolje, gir lavere forekomster av hjerte- og karsykdommer. Olivita kombinerer det beste fra to verdener og gir effekt allerede etter kort tidsbruk. Olivita er også gunstig mot leddsmerter.

-Professor emeritus Bjarne Østerud-

– Det å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten har vist seg å senke/redusere kolesterolkonsentrasjonen i blodet. En høy kolesterolkonsentrasjon er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom.
– Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler