Gå til innhold
Hva er omega-3 og hvorfor bør man ta omega-3 tilskudd?

Hva er omega-3 og hvorfor bør man ta omega-3 tilskudd?

Hva er omega-3 og hvorfor bør man ta omega-3-tilskudd?

Helt fra barndommen blir de fleste lært at fisk er sunt og at man bør ta tran, og at noe som heter omega-3 er bra. Men hvorfor er egentlig omega-3 så bra og hvorfor er det viktig at man får i seg nok av dette?

Hva er egentlig omega-3?

Omega-3 er fettsyrer som er livsnødvendige for kroppen. Dette er ikke noe kroppen produserer selv og som vi dermed må få i oss via kosten. Omega-3-fettsyrer er i kategorien “sunt fett”, og kan blant annet være gunstig for å hindre utvikling av hjerte- og karsykdommer. Olivita har gjort grundig forskning rundt akkurat dette og gjort mange interessante funn rundt omega-3 og de gunstige helseeffektene fettsyren har for kroppen.

Kilder til omega-3

Omega-3 er som kjent svært viktig å gi kroppen tilførsel av, og det finnes naturlig i flere forskjellige matvarer og da spesielt fra sjøen. Særlig fet fisk er kjent for å være naturlige kilder til omega-3 og det gjelder fiskearter som for eksempel:

● Makrell
● Sild
● Laks
● Ørret
● Ansjos

Dersom man ikke spiser fisk, eller spiser for lite fet fisk, anbefales det å ta tilskudd av omega-3. Det finnes i dag veldig mange ulike produkter å velge mellom og det kan virke vanskelig å finne det rette tilskuddet av omega-3. Vi har forsøkt å samle denne informasjonen i en egen artikkel for å prøve å gjøre dette mer forståelig.

Vi hører også ofte historier om folk som har prøvd ulike tilskudd av omega-3 over lengre tid uten å merke noen effekt av kosttilskuddet. Omega-3 har dokumentert effekt for mange viktige egenskaper i kroppen, men for å få effekt av tilskuddet er det enkelte ting man må tenke på. Les mer her om hvordan du skal få effekt av omega-3-tilskudd.

Ønsker du å prøve omega-3 fra Olivita?

Olivita har utviklet et unikt omega-3-tilskudd som er et resultat av mange års forskning og studier. Vår unike oppskrift baseres blant annet på omega-3 fra selolje kombinert med antioksidanter fra extra virgin olivenolje. Mange omega-3-tilskudd på markedet baseres i dag på fiskeolje, men vi har valgt selolje blant annet fordi det lettere tas opp i kroppen og på grunn av høyere innhold av omega-3-fettsyren DPA. Les mer om dette her.

Ønsker du å prøve Olivita? Vårt produkt fås i flytende form med og uten smak, i tillegg til kapsler. Besøk vår nettbutikk for å bestille Olivita i dag.

Begrenset tilbud 50 % • Kun kr. 329,- Motta deretter 3 enheter annenhver måned til kr. 198,- per enhet. Ingen bindingstid.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekonsum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Godkjente helsepåstander

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnår ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd