Gå til innhold
Olivita hjelper mot artrose og leddsmerter

Derfor hjelper Olivita mot artrose og leddsmerter

Synergien av selolje og kaldpresset olivenolje er bra mot artrose og leddsmerter. I det følgende skal vi forklare hvorfor.

Olivenolje reduserer artrose og leddsmerter

Kaldpresset olivenolje inneholder store mengder antioksidanter også kalt polyfenoler. En viktig polyfenol i olivenoljen som er i Olivita blandingen er oleocanthal (en kraftig antioksidant).

Forskere har oppdaget at olecanthal har en betennelsedempende effekt*.

Oleocanthal er det som ofte gir kaldpresset olivenolje en skarp og pepperaktig ettersmak i halsen.

Det er derfor man vil kjenne denne karakteristiske smaken når man drikker omega-3 kosttilskuddet, Olivita, som foruten selolje også består av kaldpresset olivenolje.

Artrose og leddsmerter er ofte forbundet med betennelsestilstander i og rundt ledd.

Det er vist at antioksidanten olecanthal reduserer artrose og leddsmerter ved at den demper betennelsen som oppstår i leddvæsken i og rundt leddene. I tillegg er det veldokumentert at oleocanthal har samme mekanisme som Ibux til å dempe smerter. Ibux anbefales i leddgiktbehandling.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Selolje redusere artrose og leddsmerter

Forskning fra blant annet Universitetet i Bergen og NIFES viser at selolje har spesielt god effekt på artrose og leddsmerter.

Årsaken til dette tilskrives at selolje inneholder mye av omega-3 fettsyren DPA.

Omega-3 fettsyren DPA som hovedsakelig finnes i selolje har effekter mot artrose som ikke tran og andre omega-3 produkter ikke innehar.

Les også: Selolje vs fiskeolje. Dette er forskjellene.

DPA virker nemlig meget gunstig på å gjøre blodplater mindre aktive. Aktiverte blodplater skiller ut mikropartikler. Disse mikropartiklene er ofte proinflammatoriske og en viktig årsak til betennelse i leddene.

DPA fettsyrene fra seloljen bidrar derfor til reduksjon av inflammasjon i kroppen.

Betennelsesreaksjoner i kroppen generelt er medvirkende til økt risiko for artrose uavhengig av måten artrose blir utviklet på.

Dette er en av forklaringene på de mange tilbakemeldingene om svært bra effekt av Olivita hos pasienter med artroser og leddsmerter.

Tilbud akkurat nå - Prøv Olivita til 1/2 pris

Les også: Åshild fryktet det verste da leddene stivnet til.
Les også: Kari slet med artrose

Selolje og olivenolje sammen

Selolje og kaldpresset olivenolje kan hver for seg lindre leddsmerter, men synergien av de to oljene sammen gir en enda bedre smertedempende effekt mot artrose og leddsmerter.

Årsaken ligger seloljens blodplatehemmende effekt kombinert med olivenoljens betennelsesdempende effekt.

Eksperttips: Dette bør du gjøre for å lindre leddsmerter
Eksperttips: Derfor får du leddsmerter

*Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd