Gå til innhold
Omega-3 kosttilskuddet Olivita, gir deg nok vitamin-D i mørketiden

Derfor er det spesielt viktig med vitamin D i vinterhalvåret

Forskning viser at mangel på vitamin D øker sjansen for redusert benhelse samt at det er viktig for immunforsvarets normale funksjon*.

Vitamin D nivåene er lavest om vinteren

Fordi sol er den viktigste kilden til vitamin D, vil de fleste ha nivåer av vitamin D som varierer gjennom året. Studier viser at vitamin D verdiene er på topp i august/september og på bunn på senvinteren (mars/april).

I mørketiden og vinterhalvåret er det derfor spesielt viktig å få i seg vitamin D. Lagrene vi har opparbeidet oss gjennom sommeren holder ikke helt til neste sommer.

Derfor anbefales det å få tilført, spesielt på vinteren, vitamin D gjennom kosten*.

Kilder til vitamin D

Fete fiskeslag som laks, ørret, makrell og sild er veldig gode kilder til vitamin D. Du finner det også i mager fisk, men ikke i like store mengder.

Et godt alternativ dersom du sliter med å få i deg nok vitamin D gjennom å spise fisk, er å ta omega 3 tilskudd.

Omega-3 kosttilskuddet Olivita består av omega-3 fra selolje og kaldpresset olivenolje, og vitamin D og er således et fullverdig alternativ til sjømat og vitamin D tilskudd.

En dagsdose flytende Olivita dekker ditt anbefalte daglige behov for vitamin-D på 20 mikrogram samt ditt daglige omega-3 behov.

Du kan lese mer om fakta og forskning om Olivita her.

Prøv Olivita til 1/2 pris

Lykke til med mørketida og vinteren!

* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler / Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon hos barn.
** Brustad M, Meyer H. Vitamin D – hvor mye er nok, og er mer bedre for helsen? Tidsskr Nor Legeforen 2014; 134: 726-8 • Gjelder ett valgfritt 2 måneders abonnement (3 enheter). Ordinært 498,- + frakt. Nå 249,- + frakt. Ingen bindingstid. For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder.
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. abonnement", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 249,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 314,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 563,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 281,5,- per måned (totalt kr. 563,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

“Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7”

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd