Gå til innhold
Christian Michelsen er trener for KBK som bruker Olivita

Stolt KBK-trener vil ikke høre snakk om medaljesjanser i 2019.

KBK-trener Christian Michelsen er nominert til «Årets trener» og er utrolig stolt over Kristiansund Ballklubb som ikke bare har skapt store øyeblikk på fotballbanen, men også i lokalsamfunnet. Fotballen har samlet Nordmøre.

KBK endte på en sensasjonell 7. plass i Eliteserie-debuten i fjor, 5. plass i år.

– Vi har vært standhaftig, ydmyk og jobbet knallhardt for flaksen som ikke er tilfeldig. I mitt hode er flaks noe du gjør deg fortjent til. Vi har en fantastisk sulten spillegruppe som aldri gir seg, som hele tiden setter seg nye mål. Det er slik vi må fortsette å jobbe, sier Michelsen som allerede gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i 2019.

Stolt KBK-trener vil ikke høre snakk om medaljesjanser i 2019.

– Hvordan skal KBK ta medalje i edel valør neste år?

–  Vi må i hvert fall ikke snakke om medalje og at KBK er et etablert lag i Eliteserien, for da begynner man å endre fokus fra å være ydmyk, hardtarbeidende og i angrepsposisjon. Det å kunne glede seg til å spille mot store lag i Norge må vi fortsatt beholde. Vi kommer foran Vålerenga på tabellen i år, men vi vil aldri være en større klubb. Vi må derfor hele tiden være ydmyk til hvor vi spiller og hvem vi konkurrerer mot. Jeg kan ikke gjenta ofte nok hvor ekstremt viktig det er å ha føttene godt, godt plantet på jorda. Når det er sagt, KBK ønsker å fremstå som et bedre lag neste år, både individuelt og lagmessig.

Michelsen ønsker at KBK skal være en norsk utgave av Liverpool

–  Jeg er United-supporter, men biter det i meg. Jeg elsker å se Liverpool. Der er det fart, kontringskraft og energi som er lett gjenkjennelig med de typene vi har i klubben og som legger en utrolig energi i å vinne tilbake ballen hele tiden.

Michelsen hyller hjemmepublikummet

–  Hva betyr Uglan og støtten fra fullsatte tribuner for laget og klubben?

–  De betyr ekstremt mye. Jeg håper at de synes dette er så artig at de klarer å holde opp trykket også i åra som kommer. Vi er et godt hjemmelag, og det har publikum fra Nordmøre en stor del av æren for. Det er spesielt for motstandere og dommere å komme hit og oppleve den fantastiske heksegryta som er på våre hjemmekamper, ikke minst takket være KBKs lidenskapelige og trofaste supporterklubb.

24 timers utøvere

For at spillerne skal være tilgjengelig og være den beste utgaven av seg selv til en hver tid, må den enkelte være ekstremt flink med kost, søvn og alt som tar vare på kroppen, mener Michelsen.

– Uten helthen vil en falle av, i hvert fall over tid, for konkurransen blir stadig tøffere.  Jo flere på laget som er opptatt av dette og å gjøre tingene riktig, jo sterkere blir den kollektive innsatsen. Vi har støttespillere som bidrar, blant annet Leif Inge Karlsen med omega-3 kosttilskuddet Olivita. Vi har felles frokost og lunsj så å si hver dag, og da står Olivita på bordet som både smører kroppen og er skadeforebyggende. Omega-3 er en viktig brikke for å skape et best mulig resultat, sier Michelsen.

Christian Michelsen er KBK trener
Markus Kjørsvik (14) har arbeidsuke hos KBK, men spiller på guttelaget til Frei. Å få trene i stallen til Christian Michelsen er et mål for den unge fotballspilleren.


 • Gjelder valgfri 2 mnd. dose, fast levering hver 2 mnd. (3 enheter tilsvarer et gj.snittlig kundekonsum på 2 mnd.). Ordinært 528,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 593,-. Nå 264,- + kr. 65 i frakt, totalt kr. 329,-. Ingen bindingstid. Betal når varen er mottatt. Effekt kan kjennes etter alt fra 2 uker til 6 måneder.
 • Har du ikke e-post? Bestill via telefon 464 33 000 (man-fre 08.30-16.00)
 • NB: En variant tilsvarer 3 enheter som er en 2. mnd dose basert på et gjennomsnittlig forbruk.
 • Ved bestilling av vårt introduksjonstilbud på Olivita "2 mnd. dose, fast levering", vil du få tilsendt 3 enheter (som utgjør et gjennomsnittlig 2 måneders forbruk) til kr. 264,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 329,-. Normal pris er kr. 528,- + kr. 65,- i frakt. Totalt kr. 593,-

  Ved bruk av anbefalt dagsdose 15 ml varer 3 enheter flytende i 50 dager. 2 mnd. dosen er basert på et gjennomsnittlig kundekosum. Hvis ønskelig kan forsendelsene endres fra hver 8. uke til hver 6 uke. Ved bruk av 12,5 ml varer 3 enheter flytende i 60 dager.

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 296,5,- per måned (totalt kr. 593,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS

 • Må avkrysses slik at vi vet at du er en ekte person.

«Allerede etter bare noen få måneder begynte jeg å kjenne bedringer, nå er leddsmertene helt borte. Kolesterolet mitt gikk også ned fra 7,8 til 5,7»

– Laila Bjørnæs (74) –

Anna Reiersen“Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig. Jeg har også tatt ny røntgen av leddene og den viser at jeg er mye bedre”

– Anna Reiersen (87) –

Olivita omega-3 kosttilskudd

Olivita er et omega-3 kosttilskudd laget av omega-3 fra selolje, vitamin-D og antioksidanter fra kaldpresset olivenolje. Olivita er et norskpatentert produkt og et resultat av 20 års forskning med 9 kliniske studier på mer enn 1 200 personer.

Hjem Olivita omega-3 kosttilskudd